Jasiok Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 (edytowane) W tym poradniku pokażę wam jak szybko nabić level do 40 żeby odebrać medal za służbę tutaj macie link to filmiku też może być pomocny ale ja wytłumaczę też. - Dobra no to macie level 1 jak szybko wbić ten level? Po 1 musicie wiedzieć, że istnieje coś takiego jak "premia tygodniowa" jeżeli chcecie nabić najwięcej expa to musicie grać mecze turniejowe tak zwane "mm'y" Premia tygodniowa kończy się bo zagraniu 3 meczów turniejowych, kiedy ona się skończy to za 3 dni będzie następna więc nie ma o co się martwić. A więc tak polecam co 3 dni grać po 3 turniejowe wtedy będziecie nabijać około 1,25 levela co 3 dni to se policzcie, kiedy wbijecie 40 level ale wracając 1 level to - 5,000 exp a za mecz turniejowy wygrany się dostaje 1800 a za przegrany 1500 oczywiście z premią tygodniową. Ja tak wbiłem w miesiąc i pół odznakę więc polecam. Tutaj macie jeszcze zdjęcie wszystkich leveli. Pozdrawiam. Edytowane 12 Kwietnia 2021 przez Jasiok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 to chyba ma byc twoj poradnik a nie jakis randomowy film z youtube z krotkim wytlumaczeniem po Polsku - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Wydaje mi sie że 3/4 osób wie o tym XD - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 9 minut temu, Jasiok napisał: Ja tak wbiłem w miesiąc i pół odznakę więc polecam. W półtora miesiąca * To nie jest poradnik, to jest przetłumaczenie randomowego poradnika z neta, -. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Raczej dużo osób o tym wie więc masz ode mnie małego minusika - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABIXON Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Nic nowego, większość graczy wie o tym co napisałeś u góry, i niestety filmik z yt to nie twoja twórczość. - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Minus, tak naprawdę tutaj piszesz grasz = zdobywasz expa. Grając więcej = więcej go zdobywasz co jest logiczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Powiem tylko xd. - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 - 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 (edytowane) Źle wytłumaczone, tutaj jest lepiej wytłumaczony cały system xp: Spoiler Filmik który podałeś jest również słabej jakości, same gadanie, nic wizualnie nie jest przedstawione. Film 3kliksphilpa, chociaż starszy, jest prostszy do zrozumienia. Tu jeszcze dokładne informacje o tym, ile pd tygodniowo się dostaje: Spoiler Nawet za poradnik o XP mógłbym dać plusa, ale ty się zupełnie nie postarałeś i nic nie wytłumaczyłeś. Dodatkowo twoje "Ja tak wbiłem w miesiąc i pół odznakę więc polecam." jest niedopowiedzeniem, jako że zrobiłeś to przy wykorzystaniu premii z operacji. Bez tego, w trakcie 6 tygodni wbiłbyś 12 poziomów (grając aż do zmniejszenia premii). Grając 3 mm'y i wszystkie wygrywając, można wbić jeden poziom (5100xp) " a za mecz turniejowy wygrany się dostaje 1800 a za przegrany 1500" X_D - nie, za każdą wygraną rundę masz 30xp*mnożnik od premii + jeśli macie level 1-4 to do tego dochodzi premia za bycie nowym graczem Edytowane 13 Kwietnia 2021 przez Tomgra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 (edytowane) 13 godzin temu, Jasiok napisał: oło 1,25 levela co 3 dni to se policzcie, mogłeś nam już łaskawie policzyć Jak dla mnie poradnik o tym ze mamy grac mmy jest nie wystarczajacy na odpracowanie warna ok - Edytowane 13 Kwietnia 2021 przez chakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixtro0 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 ------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi