chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Nick: chakra Imię: Bartek Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Przez to że lekcje odbywają się online mam bardzo dużo wolnego czasu który mogę wykorzystać na ocenianie demek które wychodzi mi całkiem dobrze. Nie mam też problemu z wystawieniem większej kary dla kolegi więc nie zobaczymy z mojej strony żadnej faworyzacji. Doświadczenie w ocenianiu demek: Demka oglądam już od dawna i nie jest to najtrudniejsze zadanie Jak długo gram w CS:GO?: ponad 5 lat Ile czasu poświęcam forum dziennie: Na forum wchodze tak co 10 minut zobaczyć czy nic się nie zmieniło Znajomość SM: 4/10 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/chakra333/ Kontakt: steam, discord chakra#7959, no i forum 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Nie -Nie umie zachowac kultury. zachowanie -wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 (edytowane) Na tak to jest szef totalny przyda sie tutej! +/- wiek +pomocny chopak +/- aktywnosc forum Edytowane 16 Grudnia 2020 przez Nitrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czups Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Na tak ogarnięty chłop przyda się kolejna osoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 +ogarniety jak na swoj wiek +zachowanie +doświadczenie Widac twoją poprawe w zachowaniu wiec chetnie dam na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshupoprostuPOLSKA Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Na tak +przyda się osoba do UBT :} +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P4TRYK Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Na tak +ogarnięty +aktywność na forum +/- wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b4ndura Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Na tak +/- wiek +pomocny chopak +/- aktywnosc forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Nie - nie potrafisz zachować kultury na serwerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 + totalny szef + kontakt z resztą UBT/ACT + Pomocny Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzy Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Na tak +wiek +ogar +aktywny na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Tak + wiek + ogar + Bartuś giga koks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 No niech stracę Na tak +ogar +test iq XD +wiek -kultury nie umiesz zachować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 tak +przyda sie wiecej ubt +ogarnia -wiek -kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 na tak +giga kox szef +kontakt z ubt act +wiek - wyprzedził mnie z podaniem sadge 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 +Wiek +Aktywność +Poprawił zachowanie Yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Nie -Zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 4 godziny temu, asaso098 napisał: Nie -Nie umie zachowac kultury. zachowanie -wiek Na tak +Mało ubt +Chakra +Poprawił zachowanie +/- wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Tak +ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 na tak + ogarnięty + ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Tak + Ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donjanko_ Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 na tak +ogar +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Na tak jest totalnym koksem 1 "Bycie totalnym koksem" to nie argument. Przez SK4N3R, 17 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitman Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Na Tak +sm +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Napisz prywatną wiadomość na forum do Właścicieli Sieci, podając odpowiednie informacje(link do profilu Steam, nick, hasło, link do podania). Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi