tesfaye Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Hej, cześć, siemanko! Mam na imię Weronika, lat 21, mieszkam na Śląsku. Przyszłam tutaj z moim cudnym bubu @Shelby. Interesuję się głównie gotowaniem, grami, wizażem, muzyką. Kocham amerykański rap, obserwuje od kilku lat scenę amerykańską. Od 6 lat jestem fanką The Weeknd. Z natury jestem dość cichą osobą, lecz potrafię pokazać pazura, przy okazji jestem specyficzną osobą więc nie każdy zrozumie moje poczucie humoru czy samą osobę. Doświadczenie na rangach mam dość wysokie, więc w dalekiej przyszłości będę starać się o jakieś rangi. Mam nadzieje, że przyjmiecie mnie ciepło i miło, głównie znajdziecie mnie na TS3 a za kilka miesięcy na serwerkach! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LopeZik Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shelby Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Heeeeej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 cze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empi Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 The Weekend spoko zespół, a ślonzocy są najlepsi. Hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 14 Września 2020 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Cześć, mamy nadzieję że będziesz się na Arenie super bawiła. Dla kobiet jest darmowy VIP na forum, wystarczy przejść weryfikację na TS3 właśnie by otrzymać rangę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropka Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshupoprostuPOLSKA Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Hejo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi