Studziak Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Nick: Prawnik studziak Wiek: 13 (rocznikowo 14) 3 najlepsze prace: https://imgur.com/a/uuoGArB (link do 3 najlepszych prac wdg. mnie. Opisałem tam również co zrobiłem) 2 linki do zleceń: Używany program: Gimp Doświadczenie w grafice: wcześniej zajmowałem się tym dla zabawy. Teraz staram się bardziej ogarniać te programy itp.. Można powiedzieć że jestem nowicjuszem. Grafikę robiłem od 10 roku życia Coś o sobie: Jestem wesołą osobą (czasami za bardzo). Nie ukrywając czasami zachowuje się jak nie ogar itp. ale staram się być ogarniętym. Co prawda moje grafiki nie są najlepsze ale mogę zapewnić, że za niedługo będą o wiele lepsze. Jeśli będę robił dużo zleceń to nabiorę wprawę itd.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 @Studziak< @Neksoss Jestem na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Ogarnięty! Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 WIEK TO CHYBA PRZESADA NA NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Prace to ścierwo, dla 7daysa zrobiłeś coś, czego w sumie nie chciał Jak próbujesz zmienić kolor dla np. loga as, to zostawiasz syfiaste pikselki, co jest raczej żartem. I tak na marginesie, nie jesteś "ogarnięty" 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Srednie prace. Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Jestem na nie, dopiero co zacząłeś i wygląda na to, że składasz podanie dla kolorku (zresztą jak ten drugi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twojstary Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 nie nie nie nie i jeszcze raz nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Na razie na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Poćwicz trochę.. na razie na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Studziak < Neksoss Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueFox Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Są ludzie którzy bardziej zasługują na to stanowisko. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Jestem na Nie, poćwicz hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Studziak poczwicz jeszcze Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Jestem Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
→ Żєℓкσwa ← Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neksoss Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Nvm kim dokladnie jestes. konkurencja z takimi pracami? nie mowie ze robie idealne ale lepsze... ; p nawet sygnature masz od kogos. 1 W podaniach należy zaznaczać swoje zdanie czy jest się na tak lub nie. Przez Pawel, 19 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 19 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Godzinę temu, Neksoss napisał: Nvm kim dokladnie jestes. konkurencja z takimi pracami? nie mowie ze robie idealne ale lepsze... ; p nawet sygnature masz od kogos. 1. Nie robię ci konkurencji 2. Nie znasz mnie bo nigdy nie grałeś na serwerach arena skilla 3. Nie robię idealnych prac i nie mówię że robię super mega pracę 4. Sygnatura jest od kogoś bo mi się podoba, a jeśli będę miał fajny pomysł na sygnaturkę to sobie ją zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 19 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi