Karczmi Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Propozycja to: Dodanie do forum nowego działu "Strefa Gier". Treść: Proponuję dodać do forum nową strefę, a zarazem dział o nazwie "Strefa Gier". Dział służył by do pisania różnych rzeczy o innych grach. Na przykład jakieś newsy z danej gry lub jakieś poradniki. Myślę że fajnie by to urozmaiciło forum. Widziałem to na innych forach i jest to dość fajne. Znajdowało by się w nim: Gry akcji: - Valorant - Grand Theft, Auto 5 - Sea of Thieves - Destiny 2 - Apex Legends - Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Battlefield - Gothic - Playerunknown's Battlegrounds - Overwatch - Call Of Duty - Counter Strike Global Offensive Gry MOBA: - League Of Legends - Dota 2 - SMITE Gry MMORPG: - Metin 2 - Tibia - Mu Legend - Nostale Pozostałe: - Rocket League - FIFA - Via WWW - Rust - Terraria - Minecraft Jeśli wychodziła by jakaś nowa "popularna" gra zostawała by ona dodawana również. Myślę że u góry dałem najpopularniejsze gry i żadnych nie brakuje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 20 godzin temu, Karczmi napisał: Propozycja to: Dodanie do forum nowego działu "Strefa Gier". Bardziej rozbudowa działu w Hyde Park *KLIK* Uporządkowanie działu samo w sobie jest OK, tylko po co, jak nie ma tam aktywności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 (edytowane) 1 minutę temu, SK4N3R napisał: Uporządkowanie działu samo w sobie jest OK, tylko po co, jak nie ma tutaj aktywności? ^ Edytowane 12 Sierpnia 2020 przez Drix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeboRaper Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Fajny pomysł tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marves Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Przydałby się dział poświęcony grom FPS, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Do mmorpg bym dodał taern @Matysiakheh Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Nie będzie aktywności ale na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Na Tak.. może w wolnym czasie zainteresuję się danym działem i jakieś temaciki dodam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Według mnie propozycja Skanera jest lepsza. Po prostu dodajmy tam tematy gier i je podepnijmy Jeśli jednak to nie przejdzie, jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 W dniu 12.08.2020 o 14:09, SK4N3R napisał: Bardziej rozbudowa działu w Hyde Park *KLIK* Uporządkowanie działu samo w sobie jest OK, tylko po co, jak nie ma tam aktywności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi