djpikoo Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 (edytowane) NIck : DjPiko BEZZZKITU. Wiek : 15 lat. Dlaczego ja mam otrzymać admina? - Ponieważ gram bardzo dużo, widzę to co się dzieje gdy nie ma administratorów, chciałbym pomóc utrzymać łat serwera. Doświadczenie w adminowaniu: nie posiadam, lecz mam wykuty na pamieć regulamin administratorów jak długo gram w CS:GO?: około 3 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: od 6 do 15/18 zdarza się ze również od 20 do 8 link GT :https://www.gametracker.com/player/[Ninje] DjPiko BEZZZKITU/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM - 4/10 ( podłucze się jeszcze) Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199056895429 Mikrofon : Tak Mutacja głosu : Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Edytowane 11 Sierpnia 2020 przez Mikru 2 poprawiam link gt Przez Mikru, 11 Sierpnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Na nie Niby masz aktywność ale za krótko grasz na serwerze -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 (edytowane) NIE! - Nieogarnięty - Ostatnia była skarga dostałeś muta na 14 godzin za przeszkadzanie w prowadzeniu oraz wyzywanie po rodzicach - Często chwalisz się na serwerze że dostajesz info przy wszystkich co jest prawdą bo masz strasznie dużo podejrzanych akcji Edytowane 11 Sierpnia 2020 przez Karczmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 9 minut temu, DjPiko napisał: chciałbym pomóc utrzymać łat serwera 9 minut temu, DjPiko napisał: podłucze się jeszcze normalnie nie wypowiadam się w podaniach ale aż mnie zabolało jak to zobaczyłem (up) -średnio rozgarnięty się wydajesz -grasz tydzień (krótko jak na jb, prawdopodobnie mało kto cie tam zna albo chociaż kojarzy) -admin, który nie zna ortografii ani nie potrafi poprawnie złożyć zdania to raczej średni pomysł 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Na Niee! -zachowanie -kłocisz sie z kazdym adminem bo myslisz ze masz rację -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 -zachowanie -sb nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marves Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 -zachowanie -sb -nie znasz regulaminu dobrze Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 (edytowane) -grasz prawie dwa tygodnie -zachowanie -piękna ortografia -brzydki sb -brak doświadczenia -ostatnia skargę chciałeś żeby zamknęli, bo wiedziałeś że była tam patola to ktoś kto dostał kary poprosił żebyś to zamknął = faworyzacja pograj może sobie z 3 miesiące i popraw reputacje i wtedy napisz podanie. nie Edytowane 11 Sierpnia 2020 przez Drix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Jestem na nie -grasz dwa tygodnie -kultura na serwerze -brak doświadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek_Wacek Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Na nie - SB -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 (edytowane) -wiek -podanie słabe -zachowanie Na nie Edytowane 12 Sierpnia 2020 przez mNk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Nie -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Oglądałem demko, gdzie była na Ciebie skarga i nie jesteś przykładem admina dla przyszłych oraz obecnych graczy. - zachowanie - łamanie regulaminu 2 bany, 3 muty, 7 CT banów No nie wiem, czy czytałeś ten sam regulamin co wszyscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 (edytowane) w piątek była na ciebie skarga a ty na admina chcesz iść Generalnie to twój steam pokazuje to że nie nadajesz się na admina np. nickami jak "DjPiko Lq CHUJ KURWA" Edytowane 12 Sierpnia 2020 przez Natural Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 -skarga Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi