remoinera Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/ramazinn/ Link do steam oskarżonego: Nick oskarżonego: giraffe https://steamcommunity.com/id/zil0n Opis sytuacji: Otoz tak. Mr Giraffe juz od samego poczatku jak zaczal grac na serverze wydawal mi sie dosyc dziwny. Nieskromnie mowiac, nie spotkalem jeszcze na tym serverze osoby lepszej ode mnie a pan podejrzany jako pierwszy postawil "opor". Myslalem, ze po prostu jest dobry az do dnia dzisiejszego, w ktorym po tym jak przegonilem go w rankingu i spadl na drugie miejsce, postanowil, ze pora nadrobic straty (no przeciez jak mozna miec 2gie miejsce) To co sie dzialo na mapie dust2 okolo godziny 22 (dokladnie nie pamietam) to przechodzi ludzkie pojecie. Zaczal zabijac mnie przez smoke (i to nie jednokrotnie) a raz nawet chyba sie zapomnial i przeciagnal idealnie kulki za mna (tak jakby widzial jak w tym smoke sie poruszam). Jako, ze osobiscie mam 3,1k elo na faceicie i duze doswiadczenie, to wiem kiedy kto cheatuje. Giraffe zapewnil mnie, ze na swoim MAIN koncie ma 3000 elo na faceicie, ale z niewiadomych przyczyn nie chcial podac tego konta. (W tej sytuacji nazwal mnie nawet idiota, co mozna sprawdzic w logach z czatu (troche niemile zachowanie admina..;-)). NA mapie de_inferno postanowilem blizej sie przyjrzec jak gra ten zawodnik ze szczebla "3000 elo" no i tak jak juz wtedy myslalem, nie jest on nawet w 1% zblizony do ow poziomu. Faceitow gram naprawde sporo i to nie jest mozliwe, zeby ta persona osiagnela kiedykolwiek zblizony poziom. Smiem stwierdzic, ze mialaby problem z wbiciem globala patrzac na umiejetnosci i ogolna znajomosc gry, ktora prezentuje.(crosshair placement, sprayowanie, znajomosc granatow). Oczywiscie po tym jak zaczalem przygladac sie jego grze na spectie, to dziwnym przypadkiem przestal zabijac. Zawodnik, ktory potrafi przeciez w 10 rund zrobic 25 fragow nagle nie zrobil zadnego (w okolo 10 rund) i co wiecej, nawet nie byl blisko. Oczywiscie ustala z nim jakakolwiek komunikacja, przestal odpisywac, wczesniej w ogole nie uzywal mikrofonu do komunikowania sie, co powinno byc chyba standardemxD Jesli chodzi o styl gry tego swietnego gracza, to wykazuje sie on instynktem na niezwyklym poziomie, zawsze wie skad kto wychodzi, jest to po prostu niesamowite, mysle, ze czolowi gracze z pro sceny chcieliby miec taka umiejetnosc... One tapy i bursty to jedyny sposob, w ktory giraffe potrafi zabic. Oczywiscie pokazuje to tylko, ze jest cheaterem, ktory nie ma bladego pojecia o grze. Jesli ktos kto bedzie rozpatrywal ten post nie zna sie na grze, niech pozostawi to komus, kto faktycznie zna sie na rzeczy. Poprosze o zabranie admina giraffe oraz permanentne zbanowanie go ze wszystkich serverow areny skilla, gdyz psuje on dobra zabawe. Pozdrawiam. Serwer: retake nr 2 Dowody: mapy cache, inferno, dust, train z godziny okolo 22; tam wszystko widac na pierwszy rzut oka, jesli ktos sie na tym zna. Pozdrawiam normalnych graczy oraz nie pozdrawiam pana Giraffe! 1 1 3 przenoszę temat do odpowiedniego działu Przez SK4N3R, 21 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyl Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Potwierdzam, bylem w tamtych godzinach na retake i wszystko co napisal remoinera to prawda. Giraffe jest zawsze nieomylny co nie jest mozliwe, a akurat jak remo go przegladal to zaczal grac slabo. Kazdy dobry gracz wie, ze spray to glowna czesc strzelania, ktora sie wykorzystuje najczesciej, a niestety u niego tego nigdy nie widac. To, ze on cheatuje jest oczywiste nie tylko dla mnie, ale dla paru innych bardziej obeznanych graczy 3 pisanie tego czy ktoś ma czity, czy nie, nic nie wnosi do skargi. spam Przez SK4N3R, 21 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 3:13 Giraffe wali magicznego flicka 3:57 Kolejny flick 4:45 kolejny flick 5:28 Giraffe daje głowę na fleshu przez smoka 7:28 kolejny flick 9:09 Giraffe strzela idealnie przed tym jak gracz wyjdzie za boxów 9:14 Giraffe zabija na fleshu przez smoka typa który wychodził za ściany Wydaje mi się że po samym dustcie można stwierdzić że gracz jest odpalony ale to tylko moje zdanie. Może to jakoś pomoże atc 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giraffe Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 A więc tak, przyznam poniosło mnie w słowach bo nie wiem czego gracz pytajac o nazwe fc, gdy mu odpowiadam ze podam ale na pw gdyż nie udostepniam swojego fc publicznie wciaz dopytuje i nie rozumie prostego slowa. Jak niektorzy z administracji jak i gracze wiedzą jestem po operacji barku i mam usztywniacz uniemozliwiajacy mi niektore ruchy reką i gram glownie samym nadgarskiem wiec crosshair placement jak i spraye mam utrudnione, dlatego tez narazie nie gram faceitow ani z druzyna nie bierzemy udzialu w żadnych turniejach. To że uważasz się za najlepszego (twoje slowa z mapy inferno) nie znaczy ze nie ma osob lepszych. Nie uważam się za kogoś wibitnego lecz nie ukrywam dobrze gram i nie raz bylem oskarzany o cheaty a potem nic bylo. Gdybys mial reke w uzytywniana to tez bys staral sie strzelac same one tapy i bursty gdyz kazdy ruch reką to bół. Kolejny fakt czego mikro nie uzywalem? Jak wiadomo byla godz 22 i nie zbyt moglem rozmawiac gdyz sam w domu nie mieszkam. Nie trawie osob ktore oskarżają kogoś o cheaty po takich akcjach gdzie ktos kogos zabil na fleshu czy dobrze strzela z awp. Ja nie mam nic sobie do zarzucenia, oprucz tego że no rzeczywiscie ponioslo mnie obrazajac gracza, lecz no też jestem czlowiekiem i no zly dzien poprostu. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remoinera Opublikowano 22 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 (edytowane) Ale Ty chyba calkowicie pomijasz glowny watek mojej wypowiedzi. Oczywiscie, ze nie kazdy musi byc dobry w kazdym segmencie gry, albo tak jak Ty nie kazdy moze miec mozliwosc gry na 100%, ale sam fakt, ze po tym jak wszedlem na specta z automatu zaczales grac kilka razy gorzej budzi wielkie kontrowersje nie uwazasz? Zaczales udawac rowniez, ze nie wiesz o co chodzi, stac w miejscu i nie wiadomo co Ty robiles. Tu juz nawet nie chodzi o to, ze Ty tylko tapujesz, ale chodzi o rzeczy ktore robisz. W wiekszosci nie maja zadnego sensu. Uwierz mi, ze na tym serverze grali ludzie o wiele lepsi od Ciebie i jakos nikt przez tyle tygodni nie mial tyle dziwnych akcji co Ty na jednej mapie xD Nawet ludzie z dobrym game sensem nie zabijaja tak czesto przez smoke i na flashu jak Ty. Na samym duscie zginalem z 4 razy w taki sposob. Uwierz mi panie kolego, ze nie za bardzo to bylo moim marzeniem, zeby pisac o zbanowanie jakies randomowej osoby na retake, ale ban dla Ciebie wyjdzie lepiej dla wszystkich, bo w tej grze chodzi glownie o zabawe, a cheaterzy potrafia ja zepsuc;-) Zreszta nie bede sie spuszczal juz nad tym, jesli ktos chce to moze obejrzec dusta, po ktorym wszystko staje sie jasne. To nie jest tak, ze tylko ja mysle, ze on cheatuje. Zdecydowanie wiecej osob tak mysli i nie sa to nasze urojenia. Jesli gracz nie zostanie zbanowany to naprawde bedzie smiech na sali i jestem calkowicie pewien, ze wiele osob przestanie grac, a to chyba nie o to chodzi P.S bardzo inteligentne zachowanie niektorych jednostek, ktore "wysmiewaja" komentarze do tego posta, moze nie wszystkie akcje ktore zostaly podane sa fishy, ale jesli ktos po obejrzeniu demek ma dalej watpliwosci, to wydaje mi sie, ze nie powinien pelnic jakiekolwiek funkcji, bo sie do tego po prostu nie nadaje. Edytowane 22 Lipca 2020 przez remoinera 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SchMidT Opublikowano 22 Lipca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 (edytowane) Dobra pomimo, że jestem na emeryturze zabawię się w detektywa Żeby było mi prościej zacznę od faktów, a później przejdę do rozpiski demka. Zadam jedno proste pytanie: Po co z usztywnioną ręka w ogóle dotykasz CSGO, skoro jak sam mówisz każdy ruch ręką sprawia Ci ból nie lepiej po prostu odłożyć "karierę"? Po drugie: Sam chciałem zapytać o Twojego głównego Faceita, niestety na chatboxie uniknąłeś tego pytania jak burzy. Przypadek? Po trzecie: Skoro masz swoje główne konto to dlaczego przyjąłeś posadę admina jak i major admina na to własnie konto? Czyżby Main nie istniał? Kontynuując teorię bądź fakt powyżej znowu mamy niezgodność ponad 50 godzin w ciągu 2 tygodni na smurfie? Powątpiewam, że posiadasz inne konto A teraz najlepsze Faceit i Twoja drużyna Oto twój faceit podpięty do owego konta na którym posiadasz M@ oraz adminy Teraz zamieszczę wymagania jakich oczekujesz od nowych zawodników I przedstawię Ci Faceity + esportal (1) zawodników z którymi uczestniczyłeś w jedynym turnieju gdzie wygrałeś bazując na tym screenie Zdaje mi się, że grałeś ten turniej na własnie tym koncie gdzie posiadasz M@. Czemu nie na mainie? Nie istnieje? 1. 2. 3. 4. esportal: Nie sądzisz, że zaprzeczyłeś swoim wymaganiom? + z tego co wiem, żeby stać się lepszym trzeba grać z lepszymi bądź równymi sobie a tu jak widać Pan 3000 ELO pogrywa sobię z niskimi lvlami. Daleś mi też fakt, że pogrywałeś w Time4Esport (Screen z chatboxu) Wrzucam jedyny filmik jaki znalazłem z turnieju wewnętrznego. O dziwo w żadnym spotkaniu nie ujrzałem Twojego nicku Koniec snucia moich teorii na temat Twojej osoby. Przejdźmy do rozpiski Dust2 Pierwsza runda (wynik 3:0) jak wbiłeś do gierki. Całkiem normalny pojedynek na CT, ale chwilę później zrushowałeś gracza stojącego AFK. (będąc w niego wcelowany + zupelnie olewając walkę na CT) Czyżbyś znał spawny czy WH? Druga Runda Całkiem normalnie się zaczyna dopóki nie przeskanowałeś idealnie gracza o którym nie miałeś zielonego pojęcia mimo że podbiegł do boxa przed drzwiami ,ale później używał shifta. Późniejsza akcja przy trupiarni wyglądała jakbyś chciał ukryć to, że coś masz. Widziałeś cały model przeciwnika, lecz znowu spojrzałeś w stronę okna wiedząc, że żyje jeden gracz. Trzecia Runda Poszedłeś AFK (w sumie będzie to zauważalne w każdym demku). Czyżby ból ręki przy takim movemencie? Czwarta Wszystko Okej. Zwyczajne 2 tapy. Piąta Okej do momentu akcji w trupiarni. Strzał przed wychyleniem modelu? Trigger? Szósta. Wyglądała zwyczajnie. Kwestia szczęścia. Siódma: Szybki hedzik i ded to tu nie ma co się rozpisywać Ósma: 2 prefire'y na full fleszu? Dziewiąta Szybki Ded (runda okej) Dziesiąta Prefire'y w każdego gracza w tej rundzie z czego Gracz (ramzein) prefire okej, widziałeś jego broń zanim zacząłeś strzelać ale reszta? Jedenasta: Runda Okej nic nadzwyczajnego nie widziałem Scan przez smoka jak najbardziej jest czysty. Dwunasta Okej Do momentu gdzie został ostatni gracz, spojrzałeś na mida jakieś 15s przed tym jak go zabiłeś. Jak się go spodziewałeś z prawej strony trupiarni? Mając potwierdzone info o dwóch graczach (reload + spray) Trzynasta: Kqly style z m4 prawie celny? Skąd też wiedziałeś, że bazyl picknie a nie ucieknie do longa, żeby pilnować paki? Pierwszy frag rundy normalny ( slyszałeś go) Czternasta: Nic niezwykłego szybka śmierć Piętnasta Dwa prawie celne prefiery przez smoka? ciekawe? Ostatni frag czysty. Widziałeś jego model przez smoke'a Szesnasta XD Znowu strzał przed wychyleniem modelu bardzo ciekawe następnie strzał od razu po rzuconym smoku nawet celny. Reszta rundy okej. Siedemnasta Normalna runda nic ciekawego. Osiemnasta Ciekawy prefire idealnie przez smoke'a (nawet zmieniłeś pozycję by był celniejszy) Dziewietnasta Skąd wiedziałeś, że ktoś jest w side centralnie za big boxami? Tak to runda normalna Dwudziesta Nic Ciekawego zwykłe patrzenie za smokiem + głowa na shorcie Podsumowując Pierwszą mapę. Gracz jak na moje posiada coś. Jest zbyt wiele rund podejrzanych do tych czystych. Druga Mapa Cache Pierwsza Runda: Całkiem interesująca zagrywka +w do środka situ wiedząc, że nikogo tam nie ma. Fake defuse który nie trwał nawet 0.1s i tapik z kosmosu Druga Całkiem normalna runda jak na moje Trzecia Patrzysz smoke a całkowicie nie przejmujesz sie Highwayem który do Ciebie biegnie +w Całkiem interesujące zagrania jak na high elo playera Czwarta 2 tapiki w biegu okej. I sądząc po twoich ruchach myszką nie była tutaj tylko tutaj praca nadgarstka Piąta Nie przejąłeś sie connectorem? Czemu? mógł być tam jakiś zawodnik. Za to 2 szybciutkie strzały na białej. Clutch na Remoinera w porządku. Szosta Tapik na highwayu interesujący. To na aucie Okej, lecz czemu nie przejąłeś się mainem tylko dalej strzelałes się z autem wiedząc, że masz plecy? (końcowo i tak go zabiłes całkiem normalnie) Siodma Tutaj afk na początku i magiczny powrót, że wiesz co sie dzieje na mapie. Osma Tutaj kolejny AFK ale skąd wiedziałeś, że drugi nie przeszedł highwaya na shifcie (po powrocie z afka)? Dziewiata Normalna runda ;v nic nadzwyczajnego Dziesiata Normalna runda szybka śmierć Jedenasta Wszystko okej, ale czemu pickując poszedłeś po najmniejszej linii i wcelowałeś się od razu w środek sidu? przeciwnik mógł być równie dobrze na Headshocie wcelowany w b maina. Jak dla mnie dziwne sprawdza się wszystko w takim retaku. Dwunasta Normalna runda jak wszystkie "normalne" Trzynasta Kolejna Czysta Runda Czternasta Poszedłeś Afk więc nie ma co tu rozpisywać Pietnasta AFK Szesnasta Czysta runda ale znowu sam początek AFK Siedemnasta Czysta Runda Osiemnasta AFK i nagle broń przestała Ci strzelać w akcji w ventroomie (czyżby bug triggerbota?) Dziewietnasta Czysta Runda Dwudziesta Też Czysta Podsumowując Drugą mapę. Trochę przystopowałeś (AFK) + dziwnymi akcjami, ale co nie zmienia faktu, że sam początek daje wiele do myślenia Trzecia Mapa Inferno Pierwsza Runda Nic ciekawego Druga Czysta Runda Trzecia Początek rundy okej ładne tapy. Ale koniec slyszałeś przeciwnika z prawej strony mimo tego patrzyłeś lewą (czyżby zatuszowanie poprzednich 2 "legit" strzałów)? Czwarta Czysta Runda Piata Czysta Runda Szosta Czysta Runda Siodma Czysta Runda. Znowu poszedłeś AFK Osma Czysta Runda ( Runda Gdzie Ramzain dołącza do widzów by Ciebie poobserwować) Dziewiata Czysta Runda Dziesiata Czysta Runda Jedenasta Czysto. Znowu AFK Dwunasta Czysto. Znowu Lekki AFK Trzynasta Skąd wiedziałeś, że awp akurat jest wcelowana w Ciebie? i nie pickowałeś? Czternasta Czysta Pietnasta Ciekawe prefire'y Szesnasta Kolejny strzał przed wychyleniem modelu. Trigger? Siedemnasta Czysta Osiemnasta Czysto Dziewietnasta Czysto Dwudziesta Czysta Trzecia mapa była całkiem czysta jeżeli chodzi o zagrania. Czwarta I ostatnia mapa Train Pierwsza Runda Czysta Druga Czysto Trzecia Czysta Czwarta Ciekawy prefire przed całkowitym zobaczeniem przeciwnika Piata Tutaj AFK + skąd na początku wiedziałeś, że awp jest wcelowana? Szosta Admin Poszedł na Ukryj Siodma Ukryj Osma Ukryj Dziewiata Ukryj Dziesiata Ukryj Jedenasta Tutaj admin powraca z Ukryj Dwunasta Czysto Trzynasta Czysta Czternasta Po zejsciu z drabiny i przejsciu przez smoka idealnie wcelowany w gracza który znajduje się w mainie. Pietnasta Czysto Szesnasta Jak dla mnie runda była Okej. Siedemnasta AFK Osiemnasta Czysto ( slyszałeś gracza z drabiny) reszta strzałów okej. Dziewietnasta Ciekawy tapik między olejowym ;v nic o graczu nie wiedziałeś. Dwudziesta Czysty tapik ;v Czysta Runda Tutaj pokusiłbym się o lekkiego wallhacka szczególnie z rundy Czternastej. Podsumowując 80 rund demka myślę (obiektywnie) bo nie znam ani oskarżonego ani tego kto pisze skargę, że Admin może coś posiadać, ale to i tak zależy od decyzji ACT, a jeżeli decyzja ACT będzie zgodna z moją to decyzja Włascicieli. Edytowane 22 Lipca 2020 przez SchMidT 9 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giraffe Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 8 godzin temu, SchMidT napisał: Spoiler Dobra pomimo, że jestem na emeryturze zabawię się w detektywa Żeby było mi prościej zacznę od faktów, a później przejdę do rozpiski demka. Zadam jedno proste pytanie: Po co z usztywnioną ręka w ogóle dotykasz CSGO, skoro jak sam mówisz każdy ruch ręką sprawia Ci ból nie lepiej po prostu odłożyć "karierę"? Po drugie: Sam chciałem zapytać o Twojego głównego Faceita, niestety na chatboxie uniknąłeś tego pytania jak burzy. Przypadek? Po trzecie: Skoro masz swoje główne konto to dlaczego przyjąłeś posadę admina jak i major admina na to własnie konto? Czyżby Main nie istniał? Kontynuując teorię bądź fakt powyżej znowu mamy niezgodność ponad 50 godzin w ciągu 2 tygodni na smurfie? Powątpiewam, że posiadasz inne konto A teraz najlepsze Faceit i Twoja drużyna Oto twój faceit podpięty do owego konta na którym posiadasz M@ oraz adminy Teraz zamieszczę wymagania jakich oczekujesz od nowych zawodników I przedstawię Ci Faceity + esportal (1) zawodników z którymi uczestniczyłeś w jedynym turnieju gdzie wygrałeś bazując na tym screenie Zdaje mi się, że grałeś ten turniej na własnie tym koncie gdzie posiadasz M@. Czemu nie na mainie? Nie istnieje? 1. 2. 3. 4. esportal: Nie sądzisz, że zaprzeczyłeś swoim wymaganiom? + z tego co wiem, żeby stać się lepszym trzeba grać z lepszymi bądź równymi sobie a tu jak widać Pan 3000 ELO pogrywa sobię z niskimi lvlami. Daleś mi też fakt, że pogrywałeś w Time4Esport (Screen z chatboxu) Wrzucam jedyny filmik jaki znalazłem z turnieju wewnętrznego. O dziwo w żadnym spotkaniu nie ujrzałem Twojego nicku Koniec snucia moich teorii na temat Twojej osoby. Przejdźmy do rozpiski Dust2 Pierwsza runda (wynik 3:0) jak wbiłeś do gierki. Całkiem normalny pojedynek na CT, ale chwilę później zrushowałeś gracza stojącego AFK. (będąc w niego wcelowany + zupelnie olewając walkę na CT) Czyżbyś znał spawny czy WH? Druga Runda Całkiem normalnie się zaczyna dopóki nie przeskanowałeś idealnie gracza o którym nie miałeś zielonego pojęcia mimo że podbiegł do boxa przed drzwiami ,ale później używał shifta. Późniejsza akcja przy trupiarni wyglądała jakbyś chciał ukryć to, że coś masz. Widziałeś cały model przeciwnika, lecz znowu spojrzałeś w stronę okna wiedząc, że żyje jeden gracz. Trzecia Runda Poszedłeś AFK (w sumie będzie to zauważalne w każdym demku). Czyżby ból ręki przy takim movemencie? Czwarta Wszystko Okej. Zwyczajne 2 tapy. Piąta Okej do momentu akcji w trupiarni. Strzał przed wychyleniem modelu? Trigger? Szósta. Wyglądała zwyczajnie. Kwestia szczęścia. Siódma: Szybki hedzik i ded to tu nie ma co się rozpisywać Ósma: 2 prefire'y na full fleszu? Dziewiąta Szybki Ded (runda okej) Dziesiąta Prefire'y w każdego gracza w tej rundzie z czego Gracz (ramzein) prefire okej, widziałeś jego broń zanim zacząłeś strzelać ale reszta? Jedenasta: Runda Okej nic nadzwyczajnego nie widziałem Scan przez smoka jak najbardziej jest czysty. Dwunasta Okej Do momentu gdzie został ostatni gracz, spojrzałeś na mida jakieś 15s przed tym jak go zabiłeś. Jak się go spodziewałeś z prawej strony trupiarni? Mając potwierdzone info o dwóch graczach (reload + spray) Trzynasta: Kqly style z m4 prawie celny? Skąd też wiedziałeś, że bazyl picknie a nie ucieknie do longa, żeby pilnować paki? Pierwszy frag rundy normalny ( slyszałeś go) Czternasta: Nic niezwykłego szybka śmierć Piętnasta Dwa prawie celne prefiery przez smoka? ciekawe? Ostatni frag czysty. Widziałeś jego model przez smoke'a Szesnasta XD Znowu strzał przed wychyleniem modelu bardzo ciekawe następnie strzał od razu po rzuconym smoku nawet celny. Reszta rundy okej. Siedemnasta Normalna runda nic ciekawego. Osiemnasta Ciekawy prefire idealnie przez smoke'a (nawet zmieniłeś pozycję by był celniejszy) Dziewietnasta Skąd wiedziałeś, że ktoś jest w side centralnie za big boxami? Tak to runda normalna Dwudziesta Nic Ciekawego zwykłe patrzenie za smokiem + głowa na shorcie Podsumowując Pierwszą mapę. Gracz jak na moje posiada coś. Jest zbyt wiele rund podejrzanych do tych czystych. Druga Mapa Cache Pierwsza Runda: Całkiem interesująca zagrywka +w do środka situ wiedząc, że nikogo tam nie ma. Fake defuse który nie trwał nawet 0.1s i tapik z kosmosu Druga Całkiem normalna runda jak na moje Trzecia Patrzysz smoke a całkowicie nie przejmujesz sie Highwayem który do Ciebie biegnie +w Całkiem interesujące zagrania jak na high elo playera Czwarta 2 tapiki w biegu okej. I sądząc po twoich ruchach myszką nie była tutaj tylko tutaj praca nadgarstka Piąta Nie przejąłeś sie connectorem? Czemu? mógł być tam jakiś zawodnik. Za to 2 szybciutkie strzały na białej. Clutch na Remoinera w porządku. Szosta Tapik na highwayu interesujący. To na aucie Okej, lecz czemu nie przejąłeś się mainem tylko dalej strzelałes się z autem wiedząc, że masz plecy? (końcowo i tak go zabiłes całkiem normalnie) Siodma Tutaj afk na początku i magiczny powrót, że wiesz co sie dzieje na mapie. Osma Tutaj kolejny AFK ale skąd wiedziałeś, że drugi nie przeszedł highwaya na shifcie (po powrocie z afka)? Dziewiata Normalna runda ;v nic nadzwyczajnego Dziesiata Normalna runda szybka śmierć Jedenasta Wszystko okej, ale czemu pickując poszedłeś po najmniejszej linii i wcelowałeś się od razu w środek sidu? przeciwnik mógł być równie dobrze na Headshocie wcelowany w b maina. Jak dla mnie dziwne sprawdza się wszystko w takim retaku. Dwunasta Normalna runda jak wszystkie "normalne" Trzynasta Kolejna Czysta Runda Czternasta Poszedłeś Afk więc nie ma co tu rozpisywać Pietnasta AFK Szesnasta Czysta runda ale znowu sam początek AFK Siedemnasta Czysta Runda Osiemnasta AFK i nagle broń przestała Ci strzelać w akcji w ventroomie (czyżby bug triggerbota?) Dziewietnasta Czysta Runda Dwudziesta Też Czysta Podsumowując Drugą mapę. Trochę przystopowałeś (AFK) + dziwnymi akcjami, ale co nie zmienia faktu, że sam początek daje wiele do myślenia Trzecia Mapa Inferno Pierwsza Runda Nic ciekawego Druga Czysta Runda Trzecia Początek rundy okej ładne tapy. Ale koniec slyszałeś przeciwnika z prawej strony mimo tego patrzyłeś lewą (czyżby zatuszowanie poprzednich 2 "legit" strzałów)? Czwarta Czysta Runda Piata Czysta Runda Szosta Czysta Runda Siodma Czysta Runda. Znowu poszedłeś AFK Osma Czysta Runda ( Runda Gdzie Ramzain dołącza do widzów by Ciebie poobserwować) Dziewiata Czysta Runda Dziesiata Czysta Runda Jedenasta Czysto. Znowu AFK Dwunasta Czysto. Znowu Lekki AFK Trzynasta Skąd wiedziałeś, że awp akurat jest wcelowana w Ciebie? i nie pickowałeś? Czternasta Czysta Pietnasta Ciekawe prefire'y Szesnasta Kolejny strzał przed wychyleniem modelu. Trigger? Siedemnasta Czysta Osiemnasta Czysto Dziewietnasta Czysto Dwudziesta Czysta Trzecia mapa była całkiem czysta jeżeli chodzi o zagrania. Czwarta I ostatnia mapa Train Pierwsza Runda Czysta Druga Czysto Trzecia Czysta Czwarta Ciekawy prefire przed całkowitym zobaczeniem przeciwnika Piata Tutaj AFK + skąd na początku wiedziałeś, że awp jest wcelowana? Szosta Admin Poszedł na Ukryj Siodma Ukryj Osma Ukryj Dziewiata Ukryj Dziesiata Ukryj Jedenasta Tutaj admin powraca z Ukryj Dwunasta Czysto Trzynasta Czysta Czternasta Po zejsciu z drabiny i przejsciu przez smoka idealnie wcelowany w gracza który znajduje się w mainie. Pietnasta Czysto Szesnasta Jak dla mnie runda była Okej. Siedemnasta AFK Osiemnasta Czysto ( slyszałeś gracza z drabiny) reszta strzałów okej. Dziewietnasta Ciekawy tapik między olejowym ;v nic o graczu nie wiedziałeś. Dwudziesta Czysty tapik ;v Czysta Runda Tutaj pokusiłbym się o lekkiego wallhacka szczególnie z rundy Czternastej. Podsumowując 80 rund demka myślę (obiektywnie) bo nie znam ani oskarżonego ani tego kto pisze skargę, że Admin może coś posiadać, ale to i tak zależy od decyzji ACT, a jeżeli decyzja ACT będzie zgodna z moją to decyzja Włascicieli. A więc tak: po 1 nie uniknałem tego teamu lecz poprostu nie zobaczyłem twojej wiadomości, gdyż było już późno i już zasypiałem po 2 kto powiedział że to mój smurf??? i kto powiedział że na tym koncie gram fc? Skąd wiesz że nie mam drugiego konta z kontem faceit?? po 3 jak widziałeś osoby o nickach: Archi, Adziqu i PhsyX odeszli a pozatym kto powiedział że każdy kto jednak cos umie w tej grze musi miec wysoki lvl fc? Mi wystarczy to że znałem chłopaków i wiedziałem co potrafią po 4 Co ma do znaczenia jakie wymagania mam do druzyny? Nie muszę grać z ludzmi only 10 level po 5 chyba nie zawsze gra sie pod jednym nickiem Demek nie będę komentował bo tym zajmie się ACT, ale jak twoim argumentem jest to z jaką drużyną grałem lub jakie mam wymagania do drużyny to trochę śmieszne. Pozdrawiam i czekam na opinię ACT! 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remoinera Opublikowano 22 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 @ SchMidT To tylko potwierdza moja teorie. Na dust i cache (do pewnego momentu, gdyz okolo polowy tej mapy zaczalem juz z nim rozmowe nt. jego faceita) wyjatkowo duzo podejrzanych akcji, a po tym jak mu zarzucilem cheatowanie i zaczalem go ogladac (od inferno) tych akcji juz nie ma prawie w ogole. Przypadek? @up ad 1.Unikasz tematu Twojego faceita jak ognia, nigdy nie spotkalem sie z nikim kto by nie chcial podac swojego nicku ze wzgledu na prywatnosc. ad 2. Ty sam to zasugerowales piszac, ze to nie jest Twoje MAIN konto. A wydaje mi sie, ze nie mialoby sensu grac na dwoch kontach, na jednym miec admina a na drugim grac faceity? ad 3. Przyjacielu Ty moj drogi, nikt kto ma 3000 elo i ma rowno pod sufitem nie bedzie szukal ludzi z takimi lvl faceit do swojej druzyny, gdyz jest to po prostu marnowanie czasu. Ale rozumiem, ze po prostu szukales kogos na swoim poziomie. To, ze grales turnieje na Twoim "mniejszym" koncie tylko pokazuje, ze albo Twoje MAIN konto z 3k elo nie istnieje, albo istnieje, ale zostalo po prostu przez Ciebie zakupione xD ad 4. Wymagania do druzyny niczym bym czytal allplaya haha, to tez nie ma najmniejszego sensu, nikt nie gra w takich druzynach. Kolejne potwierdzenie tego, ze nie jestes tylko cheaterem a i klamca. ad 5 Kolejne puste gadanie. Przestan sie pograzac Panie kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 DUST22:04 - Wchodzi Giraffe 2:14 - celuje przez drzwi prosto w głowę 3:06 - dziwny skan przez drzwi (może odrobinę szczęścia) 4:10 - wychyla na pewniaka na mida zabić typa a nie wie czy ktoś nie podchodzi już na blisko bo ten tt z lewej nie może tego widzieć 4:24 - dziwny prefire 5:20 - wychyla z granatem w ręce nie mając pewności, że przeciwnik dalej tam nie stoi, albo jest głupi albo wiedział, że tam nikogo nie ma 5:27 - we wszystkich rundach strzelał idealnie, nagle tutaj nie mógł trafić w gracza z 2 metrów. 10lvl 3000elo? 6:28 - zaczynają się idealne skany przez drzwi prosto w przeciwników 7:04 - kolejny raz przeciąga full auto przez smoke idealnie w przeciwnika 7:15 - zostaje sam i słyszał jednego na trupie, ale nie wiedział, że jest tam drugi i olał totalnie swoje plecy 9:08 - dwa prefire może szczęście 😜 9:40 - wychyla na pewniaka wiedząc że gracz jest na blisko 9:50 - idealnie przeciagnięte full auto przez smoke prosto za przeciwnikiem Najciekawsza mapa ^^ CACHE 0:40 - wszedłeś na site jakbyś wiedział że nikogo tam nie ma 1:00 - rzuciłeś smoke na ct odpuściłeś totalnie heaven i wcelowałeś się za smoke jakbyś wiedział że ktoś tam zaraz wychyli 1:50 - wszedłeś na site jakbyś był pewny że nikogo nie ma w vent roomie 2:18 - odpuścił totalnie conect 5:25 - dziwnie się wcelował odrazu w środek site nie patrząc czy ktoś nie stoi przy agregacie 9:25 - Remazin czyli osoba która napisała skargę oskarża Giraffe o cheaty. Wtedy m@ się zdenerwował i zaczął wyzywać gracza. Logi w spojlerze. Spoiler ramazin: jak to jest ramazin: ze admin jest odjebany ramazin: interesujace giraff?™: xD ramazin: 1, 5k godzin ramazin: jakis ziomek co ma 3 lvl fc ramazin: przez kazdego smoke perfekcyjnie skanujesz ramazin: przypadek ramazin: calkowity giraff?™: kurwa ziomek to ze tu mam 1,5kh to nie znaczy ze to moje konto xD giraff?™: glowne ramazin: To jaki lvl fc miales na glownym? giraff?™: mam 10 xD ramazin: ile elo giraff?™: 2900 jakos ramazin: to podaj ramazin: giraffe dalej czekam na nick na fc giraff?™: dodaj do znaj wysle pw zaraz ramazin: zaprosze Cie do znaj ramazin: hpo prostu daj nick giraff?™: nie podaje ogolnie swojego fc ramazin: wiem kto czituej a kto nie ramazin: Ty jestes odjebany na 100% giraff?™: kurwa zjebie mowie dodaj do znaj i ci wysle giraff?™: wkurwiasz mnie takim gadaniem giraff?™: czego nie czaisz ziomek ze nie daje publicznie swojego nicku xD giraff?™: imiesz kurwa czutac giraff?™: bo kurwa tak mi sie podoba, ja ci cos nie pasuje to mnie nie wkurwiaj. A ja ci nie pasuje moje zachowanie zloz skarge ramazin: Nie denerwuje mnie Twoje zachowanie a to, ze jestes odjebany ramazin: i nie potrafisz udowodnic, ze nie jestes giraff?™: Kurwa mac xD giraff?™: kurwa xD ty nie czaisz nadal jeden rzeczy xD giraff?™: idioto, zobacz powtorke dac ci kurwa linka nawet? ramazin: giraffe szanowny adminie a masz mikrofon w ogole? giraff?™: mam ale mam wazniejsze sprawy niz klotnia z toba o tej porze xD ramazin: niezle argumenty z Twojej strony INFERNO 1:25 - ładne tapy, ale koniec słyszałeś przeciwnika z prawej strony mimo tego patrzyłeś lewą (czyżby zatuszowanie poprzednich 2 "legit" strzałów)? 6:20 - dziwny pick skąd wiedział że jest w niego wcelowana awp? 7:10 - patrzył się na gracza na site i nawet nie strzelił, trigger przestał działac? 7:45 - dziwny prefire przed zobaczeniem modelu Po tym jak został oskarżony o wspomagacze Giraffe nagle zaczął słabiej grać i dziwnie się zachowywać. Był cały czas prowokowany przez dwie osoby i dał tylko mute na 10 min. TRAIN2:15 - chciał wejść do conecta (przynajmniej tak mi się wydaje) była tam wcelowana awp nie było słychac scopa i nagle cofną i poszedł afk dziwne 7:15 - po zejściu z drabiny i przejściu przez smoke w którym był enemy idealnie wcelowany w gracza w mainie 10:25 - ciekawe tapiki A więc po kilkukrotnym obejrzeniu tych demek uważam że gracz posiada wallhacka. Patrząc na sporo dziwnych akcji jak i na twoje zachowanie wątpię że masz tyle szczęścia. Co do triggerbota nie jestem w 100% przekonany. W ocenieniu tego pomógł mi @ IGonnaHitYaza co dziękuje :D. Oczywiście ostateczną decyzję podejmie właściciel @ xBonio. <-- demka 21-07-2020 2 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. xBonio Opublikowano 24 Lipca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Jako iż nie jestem już specem od mechaniki gry (no nie gram już z 2 lata) to oczywiście obejrzałem demka, lecz również poprosiłem starego ACT (@ raVii) o obejrzenie demek. Dochodzę do tych samych samych wnisków, czyli próbujesz się kryć z wh, lecz Ci to nie wychodzi. Sprawa została wyjaśniona. 1 10 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi