mNk Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 (edytowane) Nick: mNk Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chciałbym otrzymać admina ponieważ mam doświadczenie, jestem dosyć aktywny na serwerze, lubię pomagać graczom jak i utrzymać porządek na serwerze. Obecnie jest mało adminów przynajmniej tak mi się wydaje bo rzadko ich widzę. Domyślam się że większość z was będzie pisała pod tym postem -vac, tak miałem kiedyś vaca ale chciałbym "odbudować zaufanie" i dostać szansę. Często gdy jestem na serwerze widzę jak osoby bez mutacji nadużywają mikrofonu, puszczają bindy/muzykę oraz utrudniają grę innym. Chciałbym temu zapobiec i zrobić aby dla wszystkich graczy grało się jak najlepiej. Doświadczenie w adminowaniu: Posiadałem admina na jb i podobnym serwerze ffa Jak długo gram w CS:GO?: około 4-5 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Obecnie cały dzień 15-24, w roku szkolnym pewnie mniej wtedy godziny wieczorne. Link GT: https://www.gametracker.com/player/mNk/51.77.34.138:30006/ Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/emenkej/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Edytowane 16 Lipca 2020 przez mNk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 TAK +doświadczenie +aktywność +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 (edytowane) Tak +aktywność +doświadczenie +/-sm +/-wiek +mutacja Edytowane 16 Lipca 2020 przez Natural Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 tak ogarnia+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 tak+ ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 doświadczenie aktywność w miarę się rozpisałeś Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Tak Aktywny Miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Tak +Aktywność +Team Lider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek_Wacek Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Na tak +wiek +miły +doświadczony +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Jestem na nie, tylko dlatego, że nie spełniasz wszystkich warunków. Niestety vaca dostałeś dzień wcześniej, a dziwię się, że podanie dalej otwarte :v. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giraffe Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Na TAK !!! +doświadczenie +aktywność +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Na Tak +Ogar +Doświadczenie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Na tak Ogarnia Doświadczenie vac? jak dla mnie zaleta wiesz jak działają cheaty chociaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Na tak +wiek +sm +aktywność +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Oczywiście że TAK koleżko +Ogarnięty +Kulturka +Doświadczenie +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 W sumie to na Tak +ogar +wiek +sm Duży minus to ten vac, ale myślę że warto dać szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Tak +wiek +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARMANI Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Na Tak +wiek +doświadczenie +/- aktywność +sm +ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 tak +ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whinteR. Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Na nie.. miales vaca i wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 tak +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termii Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 (edytowane) Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 17 Lipca 2020 przez Termii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi