mNk Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Nick: mNkImię: KubaWiek: 16Dlaczego ja mam otrzymać rangę ACT?: Ponieważ chciałbym spróbować czegoś nowego. Jestem aktywny na forum więc jako ACT mógłbym pomóc w obowiązkach. Uważam że potrafię odróżnić zwykłego gracza od cheatera, znam działanie większości wspomagaczy. Jeśli otrzymam tą rangę będę się bardzo starał i myślę że nie zawiodę.Czy miałeś styczność z sourcebans?: Jak najbardziej Jak oceniasz swoja umiejętność oceniania cheaterów?: 7/10Czy grałeś kiedyś na cheatach?: Tak zdarzyło mi się kiedyś zagrać na wallhackuJak długo gram w CS:GO?: około 4-5 latIle czasu poświęcam forum dziennie: Na forum wchodzę co chwilę żeby zobaczyć czy jest coś nowego myślę że sumując to wyjdzie około 4-5hZnajomość SM: 4/10Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/emenkej/Kontakt: steam, forum, teamspeak, discord. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 (edytowane) @ mNkLubie Cię ale nie widzę Cię w roli ACT. Według mnie owiele bardziej pasuje do Ciebie ranga UBT Jestem na nie Edytowane 13 Lipca 2020 przez Ciosek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 (edytowane) +aktywność +wiek tak Edytowane 13 Lipca 2020 przez Karczmi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Na nie ubt wystarczająco jest obciążającą rangą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 - słabo wykonujesz prace UBT Nie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Jestem na tak +wiek +zachowanie +ogar +przyjazny +dobrze wywiązujesz się z obowiązków UBT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Jestem na tak +wiek +zachowanie +ogar +przyjazny +dobrze wywiązujesz się z obowiązków UBT es 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 na nie -masz juz ubt -watpie ze se poradzisz jako act Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Tak +wiek +ogarnięty +radzi sobie z ubt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Na nie - Zajmij się UBT + Aktywnośc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 +Zachowanie +Akty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 (edytowane) Na nie -Zajmij się ubt Edytowane 14 Lipca 2020 przez mondej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Na nie -zajmij się ubt 3 minuty temu, mondej napisał: +VAC czyli jesteś obeznany w cheatach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 +aktywność na forum +fajniebwykonujesz pracę ubt -moim zdaniem przy trudnych decyzjach trzeba było by bardziej ogar OSB które rozróżni cheaty Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Na tak +aktywność +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Nie - doświadczenie zeroweeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 nie ma zadnego kandydata na act W dniu 14.07.2020 o 16:42, kelly napisał: +VAC czyli jesteś obeznany w cheatach (jak nie będziesz mógł rozróznić cheatera to pisz do mnie :D) na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Napisz prywatną wiadomość na forum do Właścicieli Sieci, podając odpowiednie informacje(link do profilu Steam, nick, hasło, link do podania). Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi