SchMidT Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Nick: SchMidTImię: MaciejWiek: Jeszcze 17 ;/ Doswiadczenie w moderowaniu: Pracowałem z silnikiem MYBB,PHPBB oraz IPSIle czasu poświęcam forum dziennie: Zakładka "Beż Życia" wiele powie, ale staram się zaglądać na forum w miare możliwości (godzinka/półtorej) dziennie. Po postach można stwierdzić, że się nie udzielam, ale doszedłem do wniosku, że nie warto udzielać się tam gdzie się mnie to nie tyczy bądź nie mam powiązań z danym tematem bądź osobą.Coś o sobie: Mam na imię Maciek.Po tych wakacjach będę chodził do 3 klasy technikum. Jestem bardzo łagodny z charakteru, i łatwo jest się ze mną dogadać jeżeli chodzi o różne sprawy. Moim aktualnym Hobby jest jazda na rowerze, oraz od czasu do czasu pogrywam w piłkę nożną ze znajomymiCo zrobiłeś dla ArenySkilla: M@ surf tier oraz DRv2, w pózniejszym okresie H@ 5vs5, Moderator forum, Global Admin, O@ JB 1.6, AntiCheat Team. Starałem się też urozmaicić forum proponując "Losowanie", (AVG back it bo nie mam uprawnień).Kontakt: Discord Teamspeak Steam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Tak +ogarnięty +/- aktywność +spokojny, opanowany Wydaje mi się, że sobie poradzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Tak +Ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Na tak +ogarnięty -leniwy +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 (edytowane) Schmidt lubię Cię ale jesteś mało aktywny -Aktywność -Leniuch Na nie Edytowane 11 Lipca 2020 przez Ciosek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demov Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 nie -aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Tak +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Nie Ostatnio z czego pamiętam zaniedbałeś moderatora- Wiek+ Aktywność - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 na tak - aktywność + doświadczenie + staż forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Na tak +wiek +aktywność +doświadczenie +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Na tak +doświadczenie +aktywnosc +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plumcio Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Tak +wiek +spokojny +/- aktywność +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Jestem na tak -aktywność do poprawienia +doświadczenie +ogar +staż +byłeś już moderatorem, więc wiesz co 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqua Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Sorry, ale nie -straciłeś rangę za lenistwo -aktywność nie powala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Tak +ogarnia +nie ma już tak dużo rang więc raczej nie będzie tak jak wcześniej gdy miał moderatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 +Ma doświadczenie +Wiek w sam raz -No mało aktywny Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 (edytowane) Tak +Wiek +Doświadczenie Edytowane 11 Lipca 2020 przez Karczmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Tak +doświadczenie +wiek +pomocny ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Na tak +wiek +doświadczenie +/- aktywność +nub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Moje zdanie jest niezmienne- w dalszym ciągu uważam, że Schmidt nie powinien pełnić żadnej ważniejszej funkcji na naszej sieci. Podejmuje się wielu zadań, lecz nie realizuje ich w odpowiedni sposób. Jest mało aktywny, co nawet osoby z innej sieci mu zarzucają. Zamiast patrzeć na doświadczenie, patrzyłbym raczej na efektywność Jestem przeciwny kandydaturze Schmidta 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 -aktywność + Staż na arenie +Wiek + doświadczenie na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshupoprostuPOLSKA Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 (edytowane) +doświadczenie +staż -aktywność do poprawy Na tak Edytowane 11 Lipca 2020 przez Freshuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nacpany_Lisek Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 na tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 -zmieniasz sieci jak rękawiczki - aktywność na forum - czekasz na miejsce jak ja na graczy nie 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi