Skocz do zawartości

[Przyjęte] Podanie na moderatora - RuteK

Udostępnij

RuteK

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: rυтeĸ
 Imię: Oskar
Dlaczego ja mam otrzymać rangę moderatora: Jestem osobą nie konfliktową, staram się utrzymywać dobre relacje z każdym użytkownikiem naszego forum. Lubię wykonywać jakiekolwiek działania dla naszej sieci, sprawia mi to radość i poczucie satysfakcji. Przywiązałem się do areny, codziennie odwiedzam forum i nie przegapuje najważniejszych wydarzeń jakie zaistniały. 
Doświadczenie w moderowaniu: Jako typowej rangi moderator nigdy nie posiadałem, ale nauczyłem się wielu funkcji jako major admin oraz opiekun typera. Od kilku miesięcy, również bacznie przyglądałem się pracy moderatorów, aby nie popełnić żadnych błędów, kiedy o taką funkcję się będę ubiegał.
Ile czasu poświęcam forum dziennie:  Codziennie odświeżam nawet częściej niż co godzinę.
Coś o sobie: No to mam na imię Oskar co już wiecie, wolę jak do mnie się mówi Rutek. Mieszkam w niedużej miejscowości w województwie łódzkim. W internecie staram się zachowywać szczególnie przyjaźnie, w rzeczywistości też nie jestem jakoś nadpobudliwy. Uwielbiam grać w piłkę nożną, sądzę że bez niej nie był bym tym samym człowiekiem co jestem. 
Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Działania na rzecz rozwoju redakcji, zaproponowałem artykuł "Pod ostrzałem". Sprawuję funkcję majora od kilku miesięcy i myślę że dobrze się ze swoich obowiązków wywiązuje. Od czerwca opiekuje się typerem, którego wcześniej sam wywalczyłem, napisałem regulamin i ogólnie sprawiłem, że to wygląda jak wygląda czyli raczej dobrze 
Kontakt: Steam podany pod moim profilem, Forum, ts, discord.

Godzinę temu, RuteK napisał:

opiekun typera

To Ciosek jest właścicielem Pytania dnia XD?

Mówienie, że RUTEK ma staż na forum na +, a z tego co kojarzę, jest krócej niż Ciosek na forum, a tego nikt nie zaznaczał.

Widzę, że jeden nie pisze, to reszta nie pisze.

U mnie jesteś na nie.

-Twoja podatność na wszelkiego rodzaju plotki itp.

-Mówisz, że nie jesteś nerwowy. A w sytuacji, gdzie prześmiewczo coś napiszę bierzesz coś do siebie. A potem robisz ogromną awanturę.

-Nie widzę cię w tej randze.

-Twoje chorobliwie nadmierne nabijanie postów, co może ukazać np. ten screen:

Spoiler

obraz.png.57b0cb9a6560658c8871bcc672ebf5c9.png

I ten:

Spoiler

obraz.png.028c787eb47944568cada501a2f32c75.png

I kilka innych:

Spoiler

obraz.png.b74a6f51956c42d064b2f24db0390c76.png

obraz.png.d6b601f2ad6938f5ec3166b16fe15697.png

obraz.png.902d2453f81d14b6a5c1f5bbee0b0f81.png

obraz.png.03a2f1fa48e5377fc9f9ab37edbc2d10.png

Oczywiście, nie mówię, że w każdym temacie trzeba się sensownie wypowiadać, ale najczęściej takie wypowiedzi u ciebie znajdujemy. Nie szukałem wszystkich, bo mi się nie chciało, ale coś by się znalazło.

-Twoja nachalność, na rzecz czegoś. Często boli w oczy, chyba dużo osób to powie. Np. odnośnie "Pod ostrzałem"

-Lubisz wykonywać jak to opisałeś "Jakiekolwiek działania dla areny" przez co często popełniasz błąd, jak z pod ostrzałem. Nawet przy radach kilku osób, projekt zostawiłeś na rzecz innych. Mieliśmy o tym rozmowę, na pewno wiesz o co chodzi. Nie nazwałbym "Pod ostrzałem" twoim "Obowiązkiem" ale nie wywiązałeś się tego dobrze, co można było zauważyć, po tym, że osoby np. PiKe powiedziały, że nigdy więcej udziału w tym nie wezmą bo jest to bezsens. Tutaj oczywiście popieram jego wypowiedź..

Z twoich plusów:

+Jesteś naprawdę aktywny

+Długi czas jako m@

+Wiek

+Relacje na + z większością użytkowników.

+Projekt typera, który jest chyba top of top, i zapoczątkował dużo.

Niestety, dalej jestem na nie. Dobrze wiesz czym kierowała się moja wypowiedź, i na jakie sytuacje zwracałem uwagę. Oczywiście mogłem zapisać więcej plusów jak i minusów, ale aż tak prywatnych spraw nie wyciągam. Mam nadzieję, że wiesz, że nic do ciebie nie mam, po prostu zraziło mnie twoje zachowanie w kilku sytuacjach, jak i co najgorsze, co wypominam ludziom, nabijanie postów. Te literki nic nie znaczą.

Edytowane przez Matysiak
  • Lubię to! 4

Będąc obiektywnym w Twoim podaniu jestem na nie:

Może jestem tutaj trochę krótko, ale z tego co widzę nie jesteś dobrym materiałem na moderatora, ponieważ walisz postami na prawo i lewo. Wypowiadasz się w propozycjach nie dodając nawet żadnej argumentacji swojej wypowiedzi, często nie mając pojęcia co dzieje się na danym serwerze, w dodatku spamisz w prawie każdym temacie na forum. O sztucznym nabijaniu sobie postów świadczy twój współczynnik:

l99Orh8.png

Kolejnym argumentem dlaczego jestem na nie to jest Twoje podanie. Mogłoby być ono zdecydowanie lepsze i dłuższe, ponieważ w końcu starasz się o rangę Początkujący Moderator.

Na plus na pewno jest twój staż na forum oraz działania na rzecz jego rozwoju.

Uważam, że to jeszcze nie Twój czas na tą rangę. Odnośnie nabijania postów masz do tego prawo, ale to działa na Twoją niekorzyść, co zauważyli też poprzednicy, którzy wypowiedzieli się w tym podaniu. Polecam Ci częściej argumentować swoje wypowiedzi, ponieważ lepiej na tym wyjdziesz.

Mimo wszystko życzę powodzenia. ;)

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności