RuteK Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Nick: rυтeĸ Imię: OskarWiek: 18 we wrześniu Dlaczego ja mam otrzymać rangę moderatora: Jestem osobą nie konfliktową, staram się utrzymywać dobre relacje z każdym użytkownikiem naszego forum. Lubię wykonywać jakiekolwiek działania dla naszej sieci, sprawia mi to radość i poczucie satysfakcji. Przywiązałem się do areny, codziennie odwiedzam forum i nie przegapuje najważniejszych wydarzeń jakie zaistniały. Doświadczenie w moderowaniu: Jako typowej rangi moderator nigdy nie posiadałem, ale nauczyłem się wielu funkcji jako major admin oraz opiekun typera. Od kilku miesięcy, również bacznie przyglądałem się pracy moderatorów, aby nie popełnić żadnych błędów, kiedy o taką funkcję się będę ubiegał.Ile czasu poświęcam forum dziennie: Codziennie odświeżam nawet częściej niż co godzinę.Coś o sobie: No to mam na imię Oskar co już wiecie, wolę jak do mnie się mówi Rutek. Mieszkam w niedużej miejscowości w województwie łódzkim. W internecie staram się zachowywać szczególnie przyjaźnie, w rzeczywistości też nie jestem jakoś nadpobudliwy. Uwielbiam grać w piłkę nożną, sądzę że bez niej nie był bym tym samym człowiekiem co jestem. Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Działania na rzecz rozwoju redakcji, zaproponowałem artykuł "Pod ostrzałem". Sprawuję funkcję majora od kilku miesięcy i myślę że dobrze się ze swoich obowiązków wywiązuje. Od czerwca opiekuje się typerem, którego wcześniej sam wywalczyłem, napisałem regulamin i ogólnie sprawiłem, że to wygląda jak wygląda czyli raczej dobrze Kontakt: Steam podany pod moim profilem, Forum, ts, discord. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 +wiek +ogar +aktywność NA TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Na Tak +wiek +ogarnia +aktywnosc na forum +staż na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 +wiek +ogarnia +aktywnosc na forum Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Masz moje tak +wiek +aktywność - brak doświadczenia (ale tu nie ma co wszystko do nauczenia) +/- staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 +Wiek +aktywność - doświadczenie +staż Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 +staż +aktywność -doświadczenie Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plumcio Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 +wiek +ogar +aktywność Mój głos zostaje na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Oczywiście, że tak. ++ogarnięty +aktywny +dobrze sobie radzi z aktualnymi obowiązkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Tak +Staż +Ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 +Wiek Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathy Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 (edytowane) +Ogar +Aktywność +wiek +/-Doświadczenie Tak Edytowane 10 Lipca 2020 przez Mathy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 +Ogar +Wiek +Staż +Zaangażowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Tak +Wiek - doświadczenie +Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Tak +wiek +aktywność na forum +staż -doświadczenie +widać, że chcesz by sieć rozwijała się jak najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 (edytowane) Godzinę temu, RuteK napisał: opiekun typera To Ciosek jest właścicielem Pytania dnia XD? Mówienie, że RUTEK ma staż na forum na +, a z tego co kojarzę, jest krócej niż Ciosek na forum, a tego nikt nie zaznaczał. Widzę, że jeden nie pisze, to reszta nie pisze. U mnie jesteś na nie. -Twoja podatność na wszelkiego rodzaju plotki itp. -Mówisz, że nie jesteś nerwowy. A w sytuacji, gdzie prześmiewczo coś napiszę bierzesz coś do siebie. A potem robisz ogromną awanturę. -Nie widzę cię w tej randze. -Twoje chorobliwie nadmierne nabijanie postów, co może ukazać np. ten screen: Spoiler I ten: Spoiler I kilka innych: Spoiler Oczywiście, nie mówię, że w każdym temacie trzeba się sensownie wypowiadać, ale najczęściej takie wypowiedzi u ciebie znajdujemy. Nie szukałem wszystkich, bo mi się nie chciało, ale coś by się znalazło. -Twoja nachalność, na rzecz czegoś. Często boli w oczy, chyba dużo osób to powie. Np. odnośnie "Pod ostrzałem" -Lubisz wykonywać jak to opisałeś "Jakiekolwiek działania dla areny" przez co często popełniasz błąd, jak z pod ostrzałem. Nawet przy radach kilku osób, projekt zostawiłeś na rzecz innych. Mieliśmy o tym rozmowę, na pewno wiesz o co chodzi. Nie nazwałbym "Pod ostrzałem" twoim "Obowiązkiem" ale nie wywiązałeś się tego dobrze, co można było zauważyć, po tym, że osoby np. PiKe powiedziały, że nigdy więcej udziału w tym nie wezmą bo jest to bezsens. Tutaj oczywiście popieram jego wypowiedź.. Z twoich plusów: +Jesteś naprawdę aktywny +Długi czas jako m@ +Wiek +Relacje na + z większością użytkowników. +Projekt typera, który jest chyba top of top, i zapoczątkował dużo. Niestety, dalej jestem na nie. Dobrze wiesz czym kierowała się moja wypowiedź, i na jakie sytuacje zwracałem uwagę. Oczywiście mogłem zapisać więcej plusów jak i minusów, ale aż tak prywatnych spraw nie wyciągam. Mam nadzieję, że wiesz, że nic do ciebie nie mam, po prostu zraziło mnie twoje zachowanie w kilku sytuacjach, jak i co najgorsze, co wypominam ludziom, nabijanie postów. Te literki nic nie znaczą. Edytowane 10 Lipca 2020 przez Matysiak 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Na tak +wiek +aktywność +doświadczenie +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Tak Wiek+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 +Wiek +Aktywność na forum Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshupoprostuPOLSKA Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 +wiek +aktywność na forum +/-doświadczenie +ogar Na wielkie TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Jestem na tak +aktywnosc +ogarnięty +poradzi sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Na nie -"sztuczne" nabijanie postów -masz już dużo rzeczy na głowie i nie ze wszystkich się wywiazujesz (pod ostrzałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Tak +Wiek +Aktywność +Ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empi Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Będąc obiektywnym w Twoim podaniu jestem na nie: Może jestem tutaj trochę krótko, ale z tego co widzę nie jesteś dobrym materiałem na moderatora, ponieważ walisz postami na prawo i lewo. Wypowiadasz się w propozycjach nie dodając nawet żadnej argumentacji swojej wypowiedzi, często nie mając pojęcia co dzieje się na danym serwerze, w dodatku spamisz w prawie każdym temacie na forum. O sztucznym nabijaniu sobie postów świadczy twój współczynnik: Kolejnym argumentem dlaczego jestem na nie to jest Twoje podanie. Mogłoby być ono zdecydowanie lepsze i dłuższe, ponieważ w końcu starasz się o rangę Początkujący Moderator. Na plus na pewno jest twój staż na forum oraz działania na rzecz jego rozwoju. Uważam, że to jeszcze nie Twój czas na tą rangę. Odnośnie nabijania postów masz do tego prawo, ale to działa na Twoją niekorzyść, co zauważyli też poprzednicy, którzy wypowiedzieli się w tym podaniu. Polecam Ci częściej argumentować swoje wypowiedzi, ponieważ lepiej na tym wyjdziesz. Mimo wszystko życzę powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek_Wacek Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Na tak +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi