IGonnaHitYa Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Proponuje aby dodać do komunikatów startowych rundy wiadomość, która będzie nas informować jaki jest powód naszej odsiadki. Pomoże to w oskarżaniu więźniów podczas zabawy w sąd a także doda trochę kreatywności do zabawy. Wiadomość na chatcie miałaby wyglądać następująco: "Siedzisz za: Niewinność " W dziale jest jeszcze jedna propozycja dotycząca dni tygodnia ->Propka. Gdyby została przyjęta to wzmianka wyświetlająca się na chat'cie miałaby wygladać tak: "Wtorek - dzisiaj siedzisz za Niewinność" Proponuje dodać następujące wyroki: Wyrwanie „zęba mądrości” Głoszenie Herezji Porwanie 60-latki Kradzież ołówków z ikei Kradzież oszustwa podatkowe Pierdzenie w pociągu Siorbanie rosołu w restauracji Łowienie ryb za pomocą dynamitu Publiczne zjadanie motyli Urządzanie pikniku na cmentarzu Wprowadzenie owcy na tory kolejowe Napad na bank z pistoletem na wodę Pierdzenie do nagłośnienia sklepowego Zamówienie hawajskiej na imprezę Drapanie widelcem po talerzu Parkowanie na miejscu dla inwalidów Kopanie w fotel przed sobą w samolocie Noszenie skarpet do sandałów Wprowadzenie papierowych słomek do McDonalda Odczytywanie i nieodpisywanie Palenie papierosów w autobusie Będzie mi bardzo miło gdy wpadniecie na kolejne pomysły 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Na tak fajny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 oj tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Haha, bardzo fajny w cs.1.6 też by się przydało Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 (edytowane) Tak Edytowane 7 Lipca 2020 przez Drix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aliq Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 na nie, 1.6 vibes i cringe troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 nie typical offsent czy wdsaxa no ja mam niewinosc to mam freedaya 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 14 minut temu, hajd napisał: na nie, 1.6 vibes i cringe troche + na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 7 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 (edytowane) 9 minut temu, Dakar napisał: nie typical offsent czy wdsaxa no ja mam niewinosc to mam freedaya z niewinności możesz się wytłumaczyć, że jesteś winny ;d poza tym podałem tylko przykłady Edytowane 7 Lipca 2020 przez IGonnaHitYa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 (edytowane) A więc tak. Propozycja spoko, tylko za bardzo 1.6 druga sprawa jest taka że Właściciele obecnie pracują nad silnikiem dr'ek więc raczej czasu nie będzie aby to dobrze napisać. Jak dla mnie lepiej by było aby warden przy zabawie sąd miał opcje w menu "pokaż za co siedzi" ogólnie to na nie :v Edytowane 7 Lipca 2020 przez frosztj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek101 Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Jak najbardziej na tak . Na starym 1.6 JB było coś takiego i dawało to fajny odzew ze strony graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Tak tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xCRACKERx101 Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Zdecydowanie na tak. Szczerze mówiąc sam miałem pomysł by dodać tę propozycję na forum, ale widzę że ktoś mnie wyprzedził. Twoja i moja propozycja dodała by właśnie fajnego klimatu. Ja bym nawet dał bardziej zabawne wyroki, np.: -siedzisz za gram marihuany -siedzisz za sprzedanie ziomka na komendzie -siedzisz za złamanie koledze penisa -siedzisz za próbę ochrony swoich praw -siedzisz za publiczne walenie konia -siedzisz za handel narkotykami -siedzisz za prostytucję -siedzisz za budowę bez pozwolenia -siedzisz za próbę uwiedzenia policjanta -siedzisz za niekupienie VIPa -siedzisz za ADHD -siedzisz za granie w Fortnite -siedzisz za molestowanie dziewczynek -siedzisz za mówienie HWDP -siedzisz za robienie selfie z księdzem -siedzisz za mówienie słowa na N -siedzisz za robienie słabych memów -siedzisz za sikanie do fontanny -siedzisz za podjadanie ze śmietnika -siedzisz za brak więźniów -siedzisz za błędy ortograficzne -siedzisz za reklamę innych serwerów -siedzisz za wpychanie się do kolejki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 W dniu 7.07.2020 o 11:44, IGonnaHitYa napisał: Proponuje dodać następujące wyroki: Siorbanie rosołu w restauracji Zamówienie hawajskiej na imprezę Drapanie widelcem po talerzu Noszenie skarpet do sandałów Wprowadzenie papierowych słomek do McDonalda Propozycja fajna ale te pomysły to coś smiesznego 1 godzinę temu, xCRACKERx101 napisał: -siedzisz za publiczne walenie konia -siedzisz za prostytucję -siedzisz za niekupienie VIPa -siedzisz za ADHD -siedzisz za granie w Fortnite -siedzisz za molestowanie dziewczynek -siedzisz za mówienie HWDP -siedzisz za robienie słabych memów -siedzisz za błędy ortograficzne Oj tak, super ciekawe te pomysły Jeżeli będą jakieś NORMALNE kary a nie te co wyżej, to jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 8 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 2 minuty temu, Ciosek napisał: Jeżeli będą jakieś NORMALNE kary a nie te co wyżej, to jestem na tak Jailbreak potrzebuje trochę śmiechu nie uważasz? Ale niektóre z wymienionych są dosyć kontrowersyjne, takich wolałem unikać pisząc swoje ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Teraz, IGonnaHitYa napisał: Jailbreak potrzebuje trochę śmiechu nie uważasz? Ale niektóre z wymienionych są dosyć kontrowersyjne, takich wolałem unikać pisząc swoje ;/ Nie jestem za całkowitym wywaleniem śmiesznych kar ale takie kary jak "Siedzisz za walenie konia" to jest coś 'śmiesznego' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 22 minuty temu, Ciosek napisał: "Siedzisz za walenie konia" to jest coś 'śmiesznego' Hehe, bo wiesz 69 rUcHaŃsKo Oczywiście na tak, jeśli ogarnięcie ludzi, którzy mają na to pomysł i zrobią to sensownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktor2116gengJD Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xCRACKERx101 Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 (edytowane) 3 godziny temu, Ciosek napisał: Nie jestem za całkowitym wywaleniem śmiesznych kar ale takie kary jak "Siedzisz za walenie konia" to jest coś 'śmiesznego' No przyznam się, że część z neta kopiowałem, więc faktycznie śmieszne to nie jest, ale z tego co pamiętam w 1.6 jak grałem były podobne zarzuty. Ale one wcale nie muszą być śmieszne. Tak jak jest wyżej napisane, można je wykorzystać do zabawy w sąd. Edytowane 8 Lipca 2020 przez xCRACKERx101 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi