Mathy Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Nick: Mathy Imię: Paweł Wiek: 20 Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Chce pomóc rozpisywać demka, ponieważ wiele razy trzeba czekać dłużej niż tydzień przez co dowody stają się nieważne. Doświadczenie w ocenianiu demek: Nigdy nie byłem w UBT, ale jako admin często oglądam demka. Jak długo gram w CS:1.6?: 9 Lat Ile czasu poświęcam forum dziennie: 3-6h Znajomość AMXX: 4/10 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Ariclix/ Kontakt: TS/Forum/Steam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 +aktywność -multi admin +wiek Na Tak 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 +aktywność +wiek +sm Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 nie ma miejsca na ubt + podales wzor na ubt 1.6 ktorego nawet na sieci nie ma xD ^ nie 2 Temat został zatwierdzony z mojego polecenia. Przez Avgariat, 29 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Jeśli uzyskałeś jakieś zgody na pełnienie takiej funkcji do 1.6 to jestem na tak +wiek +aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 + doświadczenie w 1.6 TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 +2 adminy w 1.6 więc doświadczenie jakieś masz Jest brak miejsca ale na tak 😜 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 +wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 +dobrze rozpisuje demka w 1.6 Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empi Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Co prawda rekrutacja jest zamknięta, ale nie ma nikogo od skarg na graczy od starszej wersji gry, więc stąd to podanie, a odnośnie nowej propozycji byłem przeciwny, bo to trochę namieszanie w obecnej sytuacji, więc odnośnie podania jestem na tak: + ogarnięty, + znam go długo i wiem na co go stać, + doświadczenie, + AMXX, +/- aktywność na forum, - podanie słabo napisane, nie przekonujące. Powodzenia byku! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 niby Mati a jednak Paweł zdecydowanie na tak +wiek +udziela się i ma chęci +cienias na sixty i pixelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Tak +UBT na 1.6 +chęci +doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Na tak +wiek +doświadczenie +ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 +Wiek +Amxx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Tak +amx -doświadczenie +wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 +doświadczenie w 1.6 na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 +wiek +amxx Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ACforever Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 +wiek +ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zi3LonY Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Tak +wiek +amx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zayune Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Tak +wiek +amxx +doświadczenie +prawie nikt nie zajmuje się skargami 1.6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 tak doswiadczenie+ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Napisz prywatną wiadomość na forum do @ xBonio, podając odpowiednie informacje(nick, hasło, link do podania). Aplikant został przyjęty na stanowisko. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi