SchMidT Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Propozycja to: "Przejęcie" Roli UBT 1.6 przez O@/M@ serwerów Treść: Z racji tego, że nasza Sieć jest stricte nastawiona pod CS:GO a posiadamy niewiele serwerów 1.6 + nie każdy UBT/ACT posiada CS 1.6 (z resztą regulamin rekrutacji do obu tych funkcji posiada podpunkt o wymaganym CS:GO) proponuję, aby to Opiekunowie i Majorowie serwerów 1.6 byli "Sędziami"(UBT) na serwerze na którym sprawują taką funkcję. Przyspieszyło by to na pewno proces sprawdzania skarg// Screenów (JB) i nadawania kar przez adminów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 ogólnie to nie ciężko zauważyć że UBT praktycznie nie rusza tyłka do rozwiązywania skarg z 1.6, jedynie z jb cs coś tam widziałem czasami że ciosek się udzielał. Jeżeli chodzi o dry to kompletne zero, @ PiKetotalnie sam wszystkie skargi na swoich serwerach ogarnia bo panowie którzy powinni zająć się rozpiską mają jednym słowem wylane na starego cska podsumowując, gdyby UBT jakiś wkład w te skargi wrzucało wcześniej to propka na + ale wnioskując po tym co napisałem raczej jest to totalnie zbędne bo aktualnie i tak tych skarg nie robią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 11 minut temu, NiceOne napisał: Jeżeli chodzi o dry to kompletne zero, @ PiKetotalnie Jeżeli chodzi o dry to kompletnie ich nie ogarniam w 1.6 Co do propozycji, jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Jestem na tak, cs 1.6 to gra starsza od większości społeczności areny i żadnemu UBT nie chce się specjalnie fatygować, żeby sprawdzić tam skargę co jakiś czas. Myślę, że O@ i M@ do tego wystarczą, jak to było zawsze w zwyczaju. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 (edytowane) Na tak, ze względu na słabego kompa ciężko mi zainstalować cs 1.6 Edytowane 26 Czerwca 2020 przez mNk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi