Studziak Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Nick: Prawnik StudziakWiek: 13 (w grudniu 14)Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chciałbym dostać admina, ponieważ widząc sytuacje w którą spora część adminów rezygnuje z rangi jest to trochę przerażające. Chciałbym również admina by wkońcu zapanował spokój na tym serwerze. Zawsze jak wchodzę do gry to nie ma adminów (od niedawana) i pełno osób nadużywa mikrofon czy wchodzi do ct bez mikrofonu. Poprostu rozwija się tam mała patologia, nawet osoby, które mają po 10/9 lat przeklinają i wyzywają na innych. W takich sytuacjach nie pisze nawet skargi bo wiem że zanim rozpatrzą skargę minie trochę czasu a taka osoba zapomni że istnieje taki serwer Doświadczenie w adminowaniu: byłem adminem na innej serwerowni (obecnie serwerownia ta upadła) na serwerze JB Jak długo gram w CS:GO?: Jest to moje nowe konto, ponieważ stare konto zostało mi ukradzione. Na nowym koncie w cs'ie mam 289 godzin a na starym koncie miałem ok. 976 godzinW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: lubię grać wieczorem i w nocy, jeśli mam wolny dzień to rano również. Staram grać aktywnie na serwerzeLink GT: https://www.gametracker.com/server_info/137.74.7.15:30050/top_players/?query=studziak (wszystkie godziny spędzone na serwerze)Znajomość SM: 3/10Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198843338431/Mikrofon: takKontakt: discord, ts3, steam i fbCzy przeczytałeś regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Na TAK, PAL GUME 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToNieJa Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Na Tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Na tak a niby jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 (edytowane) Jestem na TAK wspaniały kandydat na admina Edytowane 9 Lutego 2019 przez SK4N3R 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Pomimo naszej spiny, jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieseł Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Na tak spoko morda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Na nie. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoDeR Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 (edytowane) na tak wspanialy kandydat Edytowane 9 Lutego 2019 przez GoDeR 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Na NIE. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Jestem na nie. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemniczy_Kubus Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 (edytowane) --wiek I coś się mało wydaje że ci skaradzono konto jak byś mógł to daj linka do starego konta Jestem na NIE Edytowane 9 Lutego 2019 przez Tajemniczy Kubuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Na tak. Ogarnia chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 -wiek +Aktywność +Doświadczenie +Sm Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Kostek jest ogarnięty, ale ty nie zachowujesz się jak gówniarz. Nie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 -wiek Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
♥C1chyKinG™ Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Jestem na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 na nie -wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu12338 Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Jestem na nie -wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 haja nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 13 lat to trochę za mało. Na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueFox Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Złoż podanie za rok. Jestem aktualnie na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neksoss Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 To że przyjąłem jednego gracza o niższym wieku to nie oznacza, że zaraz całą podstawówkę przyjmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi