Michal645 Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Nick: Michal645 Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chciałbym otrzymać admina, ponieważ chciałbym ogarnąć chaos który się dzieje czasami na jb, ale także pomagać potrzebującym graczom i kontynuować dalej swoje doświadczenie. Doświadczenie w adminowaniu: Miałem major admina, global admina, admina na niektórych serwerach, więc myślę, że jestem wystarczająco doświadczony w tym temacie. Jak długo gram w CS:GO?: już ponad 3 lata (2k700h+) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Jak jest teraz korona to mogę często grać w wolnych chwilach (ogólnie to codziennie na pewno) Link GT: 1. Aktualny 2. Wszystkie nicki. Znajomość SM: 3-4/10 Link do profilu Steam: TUTAJ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Nie :v Czy przeczytałem regulamin Admina?: Jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 -cringe -kiedyś chyba miałeś tutaj admina i nie ogarniałeś -skargi za byle co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Na nie -pierwszy raz cię widzę 😜 -jest już sporo aktywnych adminów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Na nie Ani razu cię nie słyszałem i ani razu Cię nie widziałem w ct Sa aktywni admini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Na tak +wiek +sm +staż w csgo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Tak +Doświadczenie +Ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 na nie - cringe - nie jesteś tak ogarniety jak kiedys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offnest Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Na nie - cringe - jest sporo nowych i ogarniętych adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 -cringe +sm +staż okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Poradzi sobie Na tak +wiek +doświadczenie -mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Jak na razie na NIE -mutacja -nie wierze że byłeś na tylu serwerach adminem jak tak mało piszesz na temat swojego podania -widziałem cie tylko 2 razy -jest juz duzo adminow na jb +sm +gt + 3000k h + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 tak ogarnia+ stary wyjadacz + czas w csgo+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PompkaBiceps Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 na tak doświadczenie ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 NIE -Zbyt krótko grasz na serwerze (pograj troszkę dłużej i złóż podanie ) 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Tak -Grasz bardzo długo -Wiesz co jest 5 -Dasz sobie radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 +doświadczenie +stary wyjadacz :v jestem na tak. Wierzę, że uda ci się ogarnąc serwer ;)) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 +doświadczenie +pomocny +sm +wiek +ogarnia Wielkie Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 +/- Ct jako tako ogarniasz - wiek może ci szybko psyche siąść +doświadczenie +jako taka aktywność Okres próbny Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Nie Nieogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi