IGonnaHitYa Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Propozycja to: Powrót Global Admina Treść: Aktualnie na sieci jest bardzo mało adminów na serwerach np. JailBreak, Deathrunv1, Only awp itd. Global admin miałby reagować na każde zgłoszenie na gracza który w dużym stopniu łamie regulamin serwera tzn: -Używa cheatów -Freekilluje (Jailbreak) -Nadużywa mikrofonu/ puszcza muzyke Lub w inny znaczny sposób przeszkadza w rozgrywce Z drugiej strony gracz z tą rangą nie musi być codziennie aktywny na każdym serwerze, gra najczęściej na tych, na których jest najmniejsza liczba adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 W końcu koronaferie są dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 XDDD Cyt. "JA NIE WBIJAM NA ZGŁOSZENIA BO NAJCZĘŚCIEJ DOSTAJE GDY JESTEM/JADĘ/WRACAM ZE SZKOŁY ~~~ Michał Michu Dovner 2k19 Na nie Była ussles Niech m@ zrobi szybką rekru jak adminów brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Pewnie że tak ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Tak, może będzie ktoś chętny na taką rangę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Back to the past ;d. Jeżeli wymagania będa tak samo duże jak były to nie widze przyszłości dla tej rangi (remember 5x dengu) // Brak chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZieLa Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Na tak, pomoże to utrzymać dyscyplinę na serwerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Tak, jeżeli rozbito by na rodzaje w przeciwnym razie reagowanie na wszystkie zgłoszenia to skrajnie bez sensu i nie było by ludzi którzy na dłuższą metę by się utrzymali przy tej randze. 1. Od 1.6 2. Od serwerów FFA (Only mirage, mirage/cache, arena, only awp, reteaki - nastawieni bardziej na cziterów) 4.Od serwerów 4FUN ( HNS, JB, DR1 I DR2 - nastawieni bardziej na ogólne utrzymywanie porządku na serwerze) Jak dla mnie tylko w taki sposób ranga miałaby jakikolwiek sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Ym, myślisz że global admin by wbijał na zgłoszenia? Teraz gdy jestem na nie obecności to dostaje 50 wiadomości od bota w godzinę i żaden z ponad 10 adminów JB nie wchodzi Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 ogólnie ludzie którzy pisza,, tak, jestem na tak" pewnie nawet nie czytali postu lub nie wiedzą czemu ta ranga została usunięta, nabijajcie se posty na czyms innym dzięki ranga usseles nikt nie reagował na zgłoszenia ludzie ktorzy mieli ta range grali moze na max 2 serwerach areny wiec po co admin na wszystkich. na nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Na tak, myślę że można spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktor2116gengJD Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Nie, sam posiadałem tą range i była ona usseles, szczególnie że teraz każdy z nas siedzi w domu (nie licząc osób które pracują) i mogą wbijac na serwerki jako admini. Wystarczy szybkie rekru i sort osób które wchodzą na serwery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aliq Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Nie XD? NIKT PO ZA KELLOWEM Nic nie robił .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makson Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Pewnie że na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Dzień dobry, Jeżeli chodzi o taką pomoc będę chętny. Byłem niedawno opiekunem pewnym sieci serwerów, lecz zaczęła upadać. Postanowiłem poszukać jakieś sieci z perspektywami i znalazłem was. Grałem na kilku waszych serwerach 1.6 i wniosek nasuwa się taki, że potrzeba kogoś takiego jak Global Admin. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nacpany_Lisek Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 10 godzin temu, IGonnaHitYa napisał: Aktualnie na sieci jest bardzo mało adminów na serwerach np. JailBreak, Deathrunv1, Only awp itd. Major może zrobić przecież szybką rekrutację. Ranga nie ma dla mnie sensu, nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Na nie Będzie tak jak kiedyś. Ranga nie wypaliła raz, nie ma co znowu próbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Propozycja rutka jak dla mnie fajna na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi