Skocz do zawartości

[Odrzucone] Powrót GlobalAdmina?

Udostępnij

IGonnaHitYa

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja to: Powrót Global Admina
Treść: Aktualnie na sieci jest bardzo mało adminów na serwerach np. JailBreak, Deathrunv1, Only awp itd.

Global admin miałby reagować na każde zgłoszenie na gracza który w dużym  stopniu łamie regulamin serwera tzn:

-Używa cheatów 

-Freekilluje (Jailbreak)

-Nadużywa mikrofonu/ puszcza muzyke 

Lub w inny znaczny sposób przeszkadza w rozgrywce 

Z drugiej strony gracz z tą rangą nie musi być codziennie aktywny na każdym serwerze, gra najczęściej na tych, na których jest najmniejsza liczba adminów 

Tak, jeżeli rozbito by na rodzaje w przeciwnym razie reagowanie na wszystkie zgłoszenia to skrajnie bez sensu i nie było by ludzi którzy na dłuższą metę by się utrzymali przy tej randze.

1. Od 1.6

2. Od serwerów FFA (Only mirage, mirage/cache, arena, only awp, reteaki - nastawieni bardziej na cziterów)

4.Od serwerów 4FUN (  HNS, JB, DR1 I DR2 - nastawieni bardziej na ogólne utrzymywanie porządku na serwerze)

Jak dla mnie tylko w taki sposób ranga miałaby jakikolwiek sens. 

ogólnie ludzie którzy pisza,, tak, jestem na tak" pewnie nawet nie czytali postu lub nie wiedzą czemu ta ranga została usunięta, nabijajcie se posty na czyms innym dzięki 

ranga usseles nikt nie reagował na zgłoszenia ludzie ktorzy mieli ta range grali moze na max 2 serwerach areny wiec po co admin na wszystkich. 

na nie

• Lubię to! 2

Dzień dobry,

Jeżeli chodzi o taką pomoc będę chętny. Byłem niedawno opiekunem pewnym sieci serwerów, lecz zaczęła upadać. Postanowiłem poszukać jakieś sieci z perspektywami i znalazłem was. Grałem na kilku waszych serwerach 1.6 i wniosek nasuwa się taki, że potrzeba kogoś takiego jak Global Admin. 

Pozdrawiam

• Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności