mNk Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Nick: mNkImię: KubaWiek: 16Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Chciałbym otrzymać rangę UBT ponieważ jestem dosyć aktywny na forum. Mam dużo wolnego czasu i oglądanie demek oraz rozpisywanie ich byłoby dla mnie przyjemnością. Jestem osobą stanowczą i sprawiedliwą. Potrafię nadać prawidłową karę za złamanie regulaminu bez względu czy to jest mój kolega, znajomy czy obca osoba której nie lubię. Znam regulaminy wszystkich serwerów więc myślę że nie będę miał żadnego problemu podczas oglądania. Na tej sieci jestem od około października/listopada znam i kojarzę większość osób przesiadujących na tej serwerowni. Posiadałem rangę administratora na serwerze JailBreak więc wiem jaki jest taryfikator kar. Liczę na to że się dostanę i będę mógł pomóc w ocenianiu demek ze skarg. Życzę miłego dnia :D.Doświadczenie w ocenianiu demek: Nigdy nie posiadałem rangi UBT ale sporo uczyłem się rozpisywać demka oraz je oceniać, myślę że nie będę miał żadnego problemu. Jak długo gram w CS:GO?: 4 lataIle czasu poświęcam forum dziennie: Co chwilę odwiedzam forum czy to na telefonie czy na komputerze żeby zobaczyć czy jest coś nowego. Znajomość SM: 4/10Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/mnktokozak/Kontakt: ts/forum/telefon jeśli zajdzie potrzeba 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Nie -Będzie lepszy kandydat -aktywność na forum -Nie ogarnie tego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Spoiler - ledwo 2 miesiące jesteś na forum na Nie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 daj się poznać ludziom ( za krótko jesteś na forum) nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Póki co na Nie -staż 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 za krótko jesteś jeszcze na arenie Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZieLa Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 (edytowane) Trochę za krótko na arenie jesteś, i powody niceone, sorry Na nie Edytowane 21 Maja 2020 przez ZieLa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Na nie -staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Na nie -czas spędzony na arenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Nie -Vac, i to nawet nie dawno +Ogarnięty -Czas, jaki jesteś na arenie -Aktywność na forum, najgorsza z zielem :x. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Czemu na nie ? Bo dostal vaca i degrada ? Chyba kazdemu nalezy sie 2szansa co nie ? Tak +wiek +aktywność forum nie taka zła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Jeżeli chodzi o aktywność ma forum fakt jest mała Ale do nadrobienia myślę że by sobie poradził na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 (edytowane) -aktywność +wiek +sm tak Edytowane 26 Maja 2020 przez bartaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi