Skocz do zawartości

[Odrzucone] Podanie UBT

Udostępnij

mNk

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: mNk
Imię: Kuba
Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Chciałbym otrzymać rangę UBT ponieważ jestem dosyć aktywny na forum. Mam dużo wolnego czasu i oglądanie demek oraz rozpisywanie ich byłoby dla mnie przyjemnością. Jestem osobą stanowczą i sprawiedliwą. Potrafię nadać prawidłową karę za złamanie regulaminu bez względu czy to jest mój kolega, znajomy czy obca osoba której nie lubię. Znam regulaminy wszystkich serwerów więc myślę że nie będę miał żadnego problemu podczas oglądania. Na tej sieci jestem od około października/listopada znam i kojarzę większość osób przesiadujących na tej serwerowni. Posiadałem rangę administratora na serwerze JailBreak więc wiem jaki jest taryfikator kar. Liczę na to że się dostanę i będę mógł pomóc w ocenianiu demek ze skarg. Życzę miłego dnia :D.
Doświadczenie w ocenianiu demek: Nigdy nie posiadałem rangi UBT ale sporo uczyłem się rozpisywać demka oraz je oceniać, myślę że nie będę miał żadnego problemu. 
Jak długo gram w CS:GO?: 4 lata
Ile czasu poświęcam forum dziennie: Co chwilę odwiedzam forum czy to na telefonie czy na komputerze żeby zobaczyć czy jest coś nowego. 
Znajomość SM: 4/10
Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/mnktokozak/
Kontakt: ts/forum/telefon jeśli zajdzie potrzeba

• Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności