mondej Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Propozycja to: usunięcie 16 lat wymaganych Treść: przychodzę z propozycją o usunięcie wymagania na admina 16lat ponieważ co jak co ale to jest serwer ff raczej na jb są ogarnięci ludzie i osobom nie dojrzałym by poprostu nie podpisywały podanie są osoby które mają 15 sąega ogarnięte ale nie mogą pisać podań podkreślam że to jest Serwer FF(ForFun) Ograniczenie wiekowe moim zdanie można by było zmniejszyć tak jak dawniej czyli minim 15lat 1 1 1 Poprawiam nazwę tematu z "Propozycja". >.< Przez raven, 13 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 XDDDDDDD No no no, no no no XDDDDD Co do samej propki na tak, tylko rzuciłbym inny pogląd na osoby w takim wieku. Patrząc nawet na mnie, gdy 1 raz wbiłem na serwer mając admina, byłem... Nazwać to można zestresowanym? Najczęściej starsi ludzie podejdą do tego na luzie. Co daje im większy margines błędu, ale za to nie spinają aż tak mocno. W mojej opinii, osoba która składa kadencję na admina, w wieku <16 powinna zostać wcześniej zaproszona na tsa, powinna przejść podstawowe pytania zadawane przez m@+Jakieś dodatkowe sytuacje, w których admin może sobie dobrze nie radzi. Propozycję jest dobra, tylko że każdy taki gracz powinien przejść gruntowną rozmowę na teamspeaku/steamie, wykazać się znajomością komend, i powinna pokazać, że potrafi odnaleźć się w różnych sytuacjach, jak i zna komendy SM, jak i zawartość regulaminu. PS. Modki nie spinajcie tak ostatnio, bo wam żyłki pękną 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 I tak nie dostaniesz się na admina jb A co do propozycji jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 na tak, na jb wystarczy 15 lat imo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 XDDDDDDD tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Na FF na tak A na innych niech m@ decyduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Nie To m@ powinien oceniać czy takiego admina chce, bo często osoby w takim wieku po prostu są niedojrzałe i nieogarnięte 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Pozdro za zmianę z 15 na 16 na serwerze, gdzie w większości grają dzieci. Jestem na tak, btw. naucz się nazywać tematy poprawnie, a nie "propozycja" "propka" "propunia". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek2 Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 POCO to zmieniać skoro znajdą się tacy co przyjmują ciosek który ma 15 lat więc jeśli ktoś by Nie przyjął gościa co ma 15 tylko dlatego no to byłby do wyjebania A cioska przyjęli bo miał admina nie raz i ogarniał i każdy wie że to porządny chłop Kappa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 DRv1, DRc2, HNS i JB mają już 15 lat. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi