Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Zmiana wymagań co do podań.

Udostępnij

mondej

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja to: usunięcie 16 lat wymaganych

Treść: przychodzę z propozycją o usunięcie wymagania  na admina 16lat ponieważ co jak co ale to jest serwer ff raczej na jb są ogarnięci ludzie i osobom nie dojrzałym by poprostu nie podpisywały podanie są osoby które mają 15 sąega ogarnięte ale nie mogą pisać podań podkreślam że to jest Serwer FF(ForFun) 

Ograniczenie wiekowe moim zdanie można by było zmniejszyć tak jak dawniej czyli minim 15lat 

• Lubię to! 1
  • Smutne. 1
  • Haha! 1
Poprawiam nazwę tematu z "Propozycja". >.<

Przez raven,

XDDDDDDD

No no no, no no no

XDDDDD

Co do samej propki na tak, tylko rzuciłbym inny pogląd na osoby w takim wieku. Patrząc nawet na mnie, gdy 1 raz wbiłem na serwer mając admina, byłem... Nazwać to można zestresowanym? Najczęściej starsi ludzie podejdą do tego na luzie. Co daje im większy margines błędu, ale za to nie spinają aż tak mocno. W mojej opinii, osoba która składa kadencję na admina, w wieku <16 powinna zostać wcześniej zaproszona na tsa, powinna przejść podstawowe pytania zadawane przez m@+Jakieś dodatkowe sytuacje, w których admin może sobie dobrze nie radzi. Propozycję jest dobra, tylko że każdy taki gracz powinien przejść gruntowną rozmowę na teamspeaku/steamie, wykazać się znajomością komend, i powinna pokazać, że potrafi odnaleźć się w różnych sytuacjach, jak i zna komendy SM, jak i zawartość regulaminu.

PS. Modki nie spinajcie tak ostatnio, bo wam żyłki pękną :kappa:

• Lubię to! 1

POCO to zmieniać skoro znajdą się tacy co przyjmują ciosek który ma 15 lat więc jeśli ktoś by Nie przyjął gościa co ma 15 tylko dlatego no to byłby do wyjebania A cioska przyjęli bo miał admina nie raz i ogarniał i każdy wie że to porządny chłop Kappa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności