Skocz do zawartości

[Odrzucone] Podanie na admina.

Udostępnij

Piotrek101

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:  [CLIQUE] Piotrek

Dlaczego ja mam otrzymać admina?:  Pisząc to podanie kieruje głównie się tym ,że chcę pomóc serwerowy. Obecne czasy jakie panują na nim nie są za fajne bo przejmują go same młodsze osoby , którzy rodzice pracują i zostawiają ich samych w domu ,a ci maja okazje do naśladowania swoich idoli - patusów . Częste wiązanki jakie padają z ich słów są po prostu śmieszne i nie potrzebne. Takie zachowania psują chęć zarówno starszym jak i młodszym graczom. Do niedawana kiedy na serwerze było 3-4 adminów i siedzieli oni cały czas na serwer , JB tętniło życiem zdarzało się nawet , że na 25 slotów było 25 SVIP czy też VIP'ów. Na Jailu zapadła takie "bezadminowanie" - odpowiednik bezkrólewia. Swoim stanowiskiem uważam , że będę w stanie pomóc odbudować JB takie jakie było kiedyś .  Chciałbym także zająć stanowisko do poprzednich wypowiedzi osób pod moim podaniem. Po pierwsze popatrzcie na siebie czy wy jesteście fer . Powiedzenie jednej ofensywnej  " ku*w*" to nie jest od razu brak kultury , jak inni to uważają. Sami walicie takie wiązanki , że aż trochę żal tego słuchać. Tyczy się to także adminów ,którzy do niedawna pajali swoją aktywnością. 

Doświadczenie w adminowaniu:  Jedyne duże doświadczenie w "adminowaniu" posiadam z JB Arenyskilla na CS 1.6 z przed paru lat. 

Jak długo gram w CS:GO?:  Gram od 5 lat.

W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Godziny są różne lecz głównie poranne ( 7-11) oraz wieczorne ( 21-02). Lecz uważam , że aktualnie po zakończeniu edukacji jest to elastyczny czas. Wchodzę kiedy mogę.

Link GT: 

https://www.gametracker.com/player/Piotrek/137.74.7.15:30050/

https://www.gametracker.com/player/[Clique] Piotrek/137.74.7.15:30050/

Znajomość SM: 5/10

Link do profilu Steam: 

http://steamcommunity.com/id/Piotrek101/

Mikrofon: Tak posiadam.

Mutacja głosu: Tak.

Czy przeczytałem regulamin Admina?: Oczywiście.

7 minut temu, kacper napisał:

Łamiesz regulamin

Wyzywasz

Prowokujesz

z godzine temu jak nie było na serwerze admina i ktoś łamał regluamin mowiles "nie no mordo nie ma admina na spokojnie możesz"

robisz freekille

gubisz się w tym co mówisz

nie ogarniasz totalnie

na nie

Kacper proszę cię jakieś takie śmieszne nie prawdziwie komentarze zostaw dla siebie. Nie oceniasz mnie tylko siebie :)  A wracając do twojej wypowiedzi zmuś kogoś by na zabawie wpisał " Killa " bo kacper tak chce :)

• Smutne. 1

3 minuty temu, mNk napisał:

Na nie

-często krzyczysz i wyzywasz

+/- doświadczenie

+wiek

Tak jak wspominałem w podaniu. Popatrz najpierw na siebie i oceniaj innych 😉 

• Haha! 1
7. Zakaz spamowania, czyli pisanie bezcelowych postów// przeczytaj sobie lepiej regulamin forum

Przez SK4N3R,

2 godziny temu, Piotrek101 napisał:
2 godziny temu, kacper napisał:

na nie

Kacper proszę cię jakieś takie śmieszne nie prawdziwie komentarze zostaw dla siebie. Nie oceniasz mnie tylko siebie :)  A wracając do twojej wypowiedzi zmuś kogoś by na zabawie wpisał " Killa " bo kacper tak chce :)

XD? Na nie

-prowokujesz

-wypowiadasz się pod swoim podaniem.

-prowokujesz

-zachowanie 

+wiek ale to chyba o niczym nie świadczy 

+jedyny plus który widzę i więcej ich nie ma to sm 5/10 dobra sprawa

NIE 

EDIT 1: Jak przy pierwszym podaniu twoje zachowanie było jeszcze lekko do po poprawy, to teraz przegiąłeś pałę. Więcej pokory i może będzie lepiej ! 

(mody sory za kłopot, ale złączcie 2 posty w jeden, dzięki z góry) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności