Skocz do zawartości

[Przyjęta] Usunięcie komendy

Udostępnij

Tetsuya

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja to: Usunięcie komendy !r (odmawianie gry)
Treść: Gracze utrudniają prowadzenie wpisując tę komendę. Robią to celowo żeby zagłuszyć ct(wardena), a ta komenda prawie nic nie wnosi do serwera. A jeżeli są jakieś przyszłe palny związne z nią to chociaż usunięcie dźwięku, który odtwarza się przy każdy wpisaniu tej komendy.

Każde nadużycie tej komendy może i tak być traktowane jako przeszkadzanie w prowadzeniu więc admini powinni wiedzieć co z takimi osobami można robić. Ale do co propozycji jestem na tak, komenda totalnie bezużyteczna i nie mająca najmniejszego pozytywnego wpływu na rozgrywke.  

Ta komenda jest  całkowicie nie potrzebna,można ją zmodyfikować w taki sposób że jeśli dany gracz wpisze !repeat na ekranie wardena pojawi się komunikat powtórz albo coś w tym stylu i będzie musiał powtórzyć polecenia przed otwarciem celi. Lecz jeśli powtórzył przed !repeat 2 razu (załóżmy) to nie musi powtarzać.

Ja proponuję aby zamiast tego śmiesznego komunikatu "Odmawia gry", który daje mało do myślenia, dać komunikat typu "Ten gracz nie zrozumiał polecenia" albo "Ten gracz prosi o powtórzenie", bo dzisiaj taki cypek zabijał za to, że ktoś wpisywał tą komendę XD. Generalnie tak jak już wczesniej, w mojej propcę, lepiej dać CD ok. 20 sekund.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności