ShizeR Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Nick: shizeR Wiek:15 (w tym roku 16) Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ na serwerze jest mało adminów, a jak też wiadomo admini to też ludzie i mają swoje prywatne sprawy. Doświadczenie w adminowaniu: Miałem admina na tym serwerze i na hns#2 Jak długo gram w CS:GO?:od 2016 coś koło 900h W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Najczęściej w południe i wieczorami. Link GT: https://www.gametracker.com/player/۞shizeR/185.40.196.238:30025/ Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198385839296/ Mikrofon: Tak Kontakt: Steam i Discord Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZEus Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 +aktywność Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Wymagania spełniasz Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Jestem na TAK +Aktywność +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smolin Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Na tak! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 6 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Na tak +Aktywność +Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milky Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Na tak! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krvl_adri Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu6921 Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Jestem na TAK.POWODY UP! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Jestem na nie -wiek - SM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Jestem na Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemniczy_Kubus Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 +wiek +aktywności +doświadczenie Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Napisz do dowolnego Major Admina* lub Opiekuna Serwera* na Pw, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do dowolnego Właściciela Sieci. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi