M1CHU Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Nick: Michaś - CS:GO - Hide And Seek Wiek: 15 lat Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Uważam, że na serwerze Hide And Seek przydałby się admin na godziny poranne (8-10, ja mniej więcej w takich gram), gdyż o tej porze często nie ma nikogo z adminów, co za tym idzie wielu graczy nie stosuje się do regulaminu. Doświadczenie w adminowaniu: Nie byłem nigdy adminem, lecz znam podstawowe komendy i chciałym spróbować swoich sił w tym dziale. Jak długo gram w CS:GO?: Długo - około 5 lat, na obecnym koncie mam 1350h w cs. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Zazwyczaj 8-11, w weekendy głównie między 9, a 14. Link GT: 1. https://www.gametracker.com/player/Michaś/185.30.124.110:30040/ 2. https://www.gametracker.com/player/[MeneL] Michaś/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: 2/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Michass/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Na tak +wiek +mutacja +/- sm -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 +aktywność +/- wiek Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 +Aktywność +/- Wiek -Doświadczenie Na HNS jest dość dużo adminów, lecz zawsze przyda się para rąk do pomocy + łatwiej wszystko ogarniesz kiedy będziesz miał pomoc od innych adminów. TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 +aktywność +mutacja NA TAK 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Tak +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Na Tak +aktywność Przyda się admin który gra w porannych godzinach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 +/- aktywność +wiek +/-sm Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 -doświadczenie --sm +wiek +aktywność +mutacja Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARMANI Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Na Tak +mutacja +wiek Reszty się nauczy👍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 +mutacja +aktywność +sm Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) Moim zdaniem ja jestem na tak poniewaz Pan Michas ma mutacje ma tez aktywnosc dobra I oczywiscie +sm. Jest on jeszcze mily dla graczy. tak Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez swiety 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 +wiek +mutacja Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 +wiek ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Tak +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata_Z_Fiata Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Tak -sm +wiek +mutacja +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WyjebaneJajca Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 +mikro +aktywność Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko na dwutygodniowy okres próbny. Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez DOMINO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi