Skocz do zawartości

[Przyjęte] Podanko na admina

Udostępnij

Agata_Z_Fiata

Rekomendowane odpowiedzi

Na TAK jeśli głos nowicjusza coś znaczy (a powinien, bo serwer ma przyciągać też nowych graczy)
Widzę sporo krytyki co może dawać do myślenia, a że jestem nowy na serwerze to mogłem wielu sytuacji nie widzieć ...
ALE zawsze kiedy grałem wydawał mi się osobą miłą i ogarniętą (tak po prostu ludzko jak i jako warden w CT)
Tak więc u mnie zachowanie na plus. Resztę warunków także spełnia.

Pozdrawiam,
Roztańczony Marek

Jestem na nie.

-  Prowadzenie w CT - słabe . Próbujesz nawet ci wychodzi lecz zdarzają ci się mega FK tak jak np. wczoraj 6 FK

-Aktywność jest bo napisałeś podanie  a tak prawdę przed sobotą to prawie cie widać nie było.

+  Co do zachowania  jest w miarę okej , tylko nie idź  w zaparte w swoje zdanie bo nie zawsze masz racje .

- Co do wieku to bym polemizował  bo twoje wypowiedzi i budowa zdań to troszkę żenuła . Chyba że przez 18 lat nie przeczytałeś żadnej książki ;) 

• Lubię to! 1

Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam).
Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam:  steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot

*Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio.

Aplikant został przyjęty na stanowisko.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności