MroKu Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 - kultura +mutacja +wiek +akty tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satur Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Na NIE. - nie znajomość regulaminu serwera - częsta prowokacja - info na komunikatorach - impulsywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Tak +wiek -zachowanie czasami +aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Na tak pomocny aktywny ogarniasz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisieneczka Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 na TAK +wiek +ogar +/- SM +aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Na TAK jeśli głos nowicjusza coś znaczy (a powinien, bo serwer ma przyciągać też nowych graczy) Widzę sporo krytyki co może dawać do myślenia, a że jestem nowy na serwerze to mogłem wielu sytuacji nie widzieć ... ALE zawsze kiedy grałem wydawał mi się osobą miłą i ogarniętą (tak po prostu ludzko jak i jako warden w CT) Tak więc u mnie zachowanie na plus. Resztę warunków także spełnia. Pozdrawiam, Roztańczony Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 -toxic na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Tak - Najmilsza osoba jaką poznałem na serwerze - Ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToxiC905 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Tak +ogarnia Ct +Miły 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 +sm +mutacja +wiek +aktywność +/- Myślę że może być to dobry kandydat Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek101 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Jestem na nie. - Prowadzenie w CT - słabe . Próbujesz nawet ci wychodzi lecz zdarzają ci się mega FK tak jak np. wczoraj 6 FK -Aktywność jest bo napisałeś podanie a tak prawdę przed sobotą to prawie cie widać nie było. + Co do zachowania jest w miarę okej , tylko nie idź w zaparte w swoje zdanie bo nie zawsze masz racje . - Co do wieku to bym polemizował bo twoje wypowiedzi i budowa zdań to troszkę żenuła . Chyba że przez 18 lat nie przeczytałeś żadnej książki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Tak +wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi