Ciosek Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Nick: ciosek Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Powróciłem sobie na serwer parę dni temu, i jak nie ma admina to nie da się grać. Ciągłe wyzwiska, nadużywania mikrofonu, freekille. Wydaje mi się że pomoc z mojej strony może się przydać. Doświadczenie w adminowaniu: Posiadam, miałem tutaj nie raz admina Jak długo gram w CS:GO?: 2300h W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Mogę być o każdej porze dnia Link GT: Aktualny Spoiler Spoiler https://www.gametracker.com/player/[Clique] ciosek/137.74.7.15:30050/ Każdy inny Spoiler https://www.gametracker.com/player/[Clique] PgK/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/server_info/137.74.7.15:30050/top_players/?query=ciosek Znajomość SM: 6/10 Link do profilu Steam: Spoiler https://steamcommunity.com/id/najlepszyjak777/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 +wiek +ogar +/-aktywność +doświadczenie Jak najbardziej na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 +sm +aktywność +pomoc Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata_Z_Fiata Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 +sm +aktywność +kultura +ogar TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Tak +ogar Na JB nigdy adminów za mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 +sm +ogar +doświadczenie +kulturalny +opanowany NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 + sm +/- aktywność + chęci + ogarnięty Na tak na JB zawsze się przyda kolejny admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Tak +ogarnięty +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 (edytowane) +ogarniety na tak Edytowane 15 Kwietnia 2020 przez KopeK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 tak +miał już admina +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Na tak +wiek +doświadczenie +sm +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 +aktywność +sm +chęci +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 +umiesz ogarną serwer +doświadczenie +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Tak +sm +doświadzczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 tak ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Moim zdaniem jeden z najlepszych kandydatów na admina Jailbreak'a, który doskonale ogarnia ten serwer. +aktywność +ogarnia +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Heh, dużo dobrych słów a jak admina miałeś to tak kolorowo nie było :v. -Słaba aktywność -Nie reagowanie na zgłoszenia +SM +Doświadczenie -Częste prowokacje z twojej strony Na nie. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer00 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 tak -aktywność +ogar +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 +jeden z lepszych adminow tego serwerka kiedykolwiek +zaangazowanie +ogarniety +sm +spokojny nie ma powodow by Cie nie przyjmowac, tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIDDEN Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 +ogarniety +doswiadczenie +sm Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Oczyście że tak, ogarnięty chłopak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheemieORbirthday Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Tak +mial juz adma wiec ma doswiadczenie +jak na swoj wiek wysoka kultura +sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 to tylko JB XD +doświadczenie - "cringe" normalnie bym dał na nie, ale się zlituje 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Jestem na Tak + ogarnięty + doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 +SM +Doświadczenie Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi