Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Permanentny BAN od Administratora Natural

Udostępnij

SEBA

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mój nick na serwerze to "SEBA ArenaSkilla.pl" I chciałbym złożyć odwołanie co do Permanentnego Bana skierowanego w moją stronę. Dziś ( 11.04.2020 ) około godziny 11:25 zostałem niesłusznie zbanowany przez pomówienie, w moim odczuciu administrator Natural nie nadaje się na swoje stanowisko iż nadużywa on swoich uprawnień. Co do bana, dostałem go za "multi konto", chciałbym podkreślić że jest to moje 1 konto na którym wszedłem na serwer Arena Skilla Deathrunv2 + klasy. Prawdopodobnie pomylił mnie z graczem o nicku Spejson który otrzymał już permanentnego bana, starałem się mu to wytłumaczyć na spokojnie lecz mimo poparcia kolegów z serwera on i tak dał bana mimo że niczego nie był pewien. Chciałbym odzyskać moje konto.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Z poważaniem, SEBA 

• Smutne. 1

Jednemu z byłych adminów DrV2 sam przyznałeś się, że jesteś spejson

Dowodzik:

''Wbijam no i ten spejson na innym nicku(jeszcze wtedy nie wiedziałem, że to on) pyta się czy do gangu dodam, dodałem i zaprosił mnie do znaj i pisze, że to on(spejson) tylko żebym nie mówił nikomu."

Odrzucone.

• Lubię to! 1
  • Haha! 1

Po 1 sam ustalam sobie wzór podana, jestem atypowy i masz coś do tego? Po 2 mówiły ci to 3 osoby, po 3 Blok Ekipa to znana kreskówka i każdy mógł by się tak nazwać a tak wgl to nick zmieniłem na prośbę innych :)

Nie nadajesz się na admina poprostu weź to na klatę, zniszczyłeś już 2 serwery. 

Z  fartem mordeczki

• Haha! 1
łączę 2 posty w 1

Przez SK4N3R,

44 minuty temu, SEBA napisał:

a tak wgl to nick zmieniłem na prośbę innych :)

Nikt cię nie prosił o zmianę nicku szczególnie że ci wcześniej mówiliśmy o tym że brzmisz jak zbanowany już za czity spejson więc nawet jeśli ktoś ci mówił byś zmienił nick na spejson to powinieneś być świadom że temu mogą grozić konsekwencje 

• Smutne. 2

Konsekwencje? To nie moja wina że Natural jest tak impulsywny że nie porowmawiasz, jedyne możliwe rozwiązanie tego problemu na dzień dzisiejszy to konfrontacja i wyjaśnienie wszystkiego a nie grożenie Banem ;) . 

A poza tym zmieniłem nick na jego prośbę

8 minut temu, SEBA napisał:

grożenie Banem

Powiedz mi czy ja ci groziłem banem bo o ile dobrze wie to nie.Chyba ,że według ciebie grożenie banem to pytanie się o rzeczy np. takie jak po jednym dniu gry na serwerze dostałeś się do gangu.

8 minut temu, SEBA napisał:

To nie moja wina że Natural jest tak impulsywny

Po czy to stwierdzasz.Po tym gdy miałem pewne podejrzenia żeby dać ci bana?Nie wiem jak ty ale ja nie potrafię określić po jednej styczności z drugą osobą (która trwa mniej niż 15 minut) czy jest impulsywna czy nie bo podobnież wszedłeś na serwer 1 raz.

Edytowane przez Natural

Stwierdziłem że jesteś impulsywny po samym banie, po wyjaśnieniach z sensem ale ty nie potrafiłeś nawet na spokojnie pogadać i dałeś perma na koncie na którym miałem już wszystko ustabilizowane, rozumiem perm na konto z zerowymi osiągnięciami ale czas który poświęciłem na to konto to około 4-5 godzin i tego ci nie popuszczę. Pamiętaj czas to pieniądz ;) 

Godzinę temu, T0M3K napisał:

Dowodzik:

To nie jest dowód... Podaj mapę na której gracz się przyznał bo aktualnie nic nie przedstawiłeś a twoja wypowiedź jest spamem.

W dodatku @SEBAzastosuj się do wzoru następnym razem jeśli łaska. 

Edytowane przez ravii

Nie znam gracza o nicku Fajny Franek czy mógłbyś podać jakieś screen shooty lub konkrety?

Ale wogóle dlaczego przytaczasz ten argument? Skoro Fajny Franek to brat Spejsona to co ja mam z nim wspólnego tak btw xd. 

Oto historia moich nicków.

Jak widzisz Spejson to tylko 1 z 5 nicków jakich używałem, z czego Spejson został użyty do trolingu ponieważ 3 osoby z serwera powiedziały że mam "podobny" głos do tego Spejsona i podsunęły mi pomysł żebym udawał że to ja. 

Cała ta sprawa jak dla mnie jest poprostu komiczna, proszę o un bana w jak najszybszym tempie.

Dowód nr 3D.png

Edytowane przez SEBA

1. Wzór (2. Tematy bez wzoru zostaną odrzucane i zamykane.)

2. Mogę prosić dokładny Nick, który dostał PermBana? chodzi mi o 1 konto po którym leciały permy za MK.

3. Proszę nie spamcie i czekajcie na rozpatrzenie sprawy. Dziękuję ;) 

Edytowane przez BeeMay

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności