mondej Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Nick: †M O N D E J† serwer: Death Run v2 wiek:15lat Dlaczego ja mam otrzymać admina? Ponieważ może i teraz jest "wzrost adminów" ci administartorzy nie są aktywni może nie wszyscy ale większość Nie wiem dlaczego ale zawsze jest tak że gram w godzinach kiedy nie ma tych adminów oczywiście gram w tych w których sądużo osób nadużywa mikrofonu no i dużo ogólnie łamie regulamin chciałbym temu zapobiec wspomóc serwer. Doświadczenie w adminowaniu: miałem administatora na serwerze jb na innym serwerze przez rok Jak długo gram w CS:GO?: 4,5 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze? prakrycznie ciągle zależy kiedy wstanę 13:00-3:00 Link GT: https://www.gametracker.com/player/†M O N D E J†/185.73.228.158:30004/ Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/id/ghghsk Mikrofon: mam :3 Mutacja głosu: nope Czy przeczytałem regulamin Admina?: chyba z 10 czytałem już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Niech będzie na tak +wiek +doświadczenie +sm -mutacja -regularność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Można dac szanse +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 20 minut temu, mondej napisał: miałem administatora na serwerze jb na innym serwerze przez rok Tak +chęci pomocy +/- aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hatu14 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Na nie -Aktywność -Mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 HALO??? NA NIE -4 warny czyli nie myślałeś - na poprzednim podaniu miales mutacje omegalul totalnie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Nie - aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Jestem na NIE -Prosisz osoby o danie na tak pod podaniem -mutacja -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Godzinę temu, mondej napisał: wiek:15lat 13max* Godzinę temu, mondej napisał: Mutacja głosu: nope Poprzednie podanie miałeś nauczysz mnie nie miec mutacji i miec bo ja tak nie umiem Czy przeczytałem regulamin Admina?: chyba z 10 czytałem już Tak samo regulamin forum (4warny ) (Nie powiem ja nie lepszy z warnami hehe) Na nie -mutacja -kłamiesz z wiekiem -aktywność -sm -zachowanie -jestes słabo ogarnięty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata_Z_Fiata Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Oczywiście że na NIE - lubi się mścić, wypisuje jakieś głupoty - nie ogar - mutacja - agresywny, odpala sie po jakimś czasie i zaczyna wyzywać, nie docierają do niego argumenty, przekrzykuje - zachowanie to jeden wielki minus - sm - wydaje mi się że z wiekiem kłamie bo jego zachowanie nie świadczy o tym Jeden wielki kłamca i jedno wielkie NIE 3 godziny temu, mondej napisał: dużo osób nadużywa mikrofonu no i dużo ogólnie łamie regulamin chciałbym temu zapobiec wspomóc serwer. I jeszcze cytując. To jak właśnie nie ma adminów to drzesz buźkę, nie zawsze ale czasami coś ci bije do główki, pozdrawiam 🙋 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Na tak +/-sm +potrafisz się ogarnąć +aktywność 12 minut temu, Agata_Z_Fiata napisał: agresywny, odpala sie po jakimś czasie i zaczyna wyzywać, nie docierają do niego argumenty, przekrzykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeXon33 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 (edytowane) Spoko gość myślę że sobie poradzi na tak +Wiek Edytowane 9 Kwietnia 2020 przez NeXon33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 nie -ta twoja mutacja -no i te warny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 NIE -Mutacja -Zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
synartur Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 mily,sympatyczny TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Można dać szanse na TAK +aktywność +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 -aktywność Nie masz przegranych 24h na serwerze. Jak na razie jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 eh... white mówił ze nie bedzie przyjmował ludzi bez mutacji. -mutacja -zachowanie nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 24 minuty temu, MroKu napisał: eh... white mówił ze nie bedzie przyjmował ludzi bez mutacji. -mutacja -zachowanie nie Ale white nie ma majora na drv2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 25 minut temu, MroKu napisał: eh... white mówił ze nie bedzie przyjmował ludzi bez mutacji. -mutacja -zachowanie nie To jest podanko na Deathruna @ MroKu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) Zobaczymy co z tego będzie. (okres próbny 7 dni) Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez T0M3K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi