Skocz do zawartości

[Przyjęte] Podanie na admina :d

Udostępnij

PompkaBiceps

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: (Na jakim grasz na serwerach) MóW Mi POMPKABICEPS
Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Ostatnio zacząłem grać znów na JB i czasami jest straszny młyn, ct nie ogarnia. Czasami też zdarza się ,że mimo to jak jest admin nie daje rady sam ogarnąć i chciałem pomóc to ogarnąć
Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Posiadałem admina na tym serwerze pół roku 
Jak długo gram w CS:GO?: około 2 lata (2.5k godzin)
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Zazwyczaj 20-3 a w tej chwili to różnie 
Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT)  https://www.gametracker.com/player/[FMS] † MóW Mi POMPKABICEPS †/137.74.7.15:30050/https://www.gametracker.com/player/[Ninja] † MóW Mi POMPKABICEPS †/137.74.7.15:30050/ 
Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci)4/10
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198188819715/
Mikrofon: (Tak/Nie)Tak

Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet)Tak
Czy przeczytałem regulamin Admina?: Oczywiście 

Ps wiem ,że GT takie sobie ale w tej chwili myślę ,że spokojnie nadrobię 

1 minutę temu, Ciosek napisał:

Często siedzi na tsie i daje info

Nie

Raczej nie jest nic dziwnego ,że siedzę na tsie ale infa nie daje :)

i nie powinieneś się wypowiadać w takim temacie bo sam cały czas miałeś info jak grałeś na jb

Edytowane przez PompkaBiceps
  • Smutne. 1
nie wypowiadaj się pod swoim podaniem, SPAM

Przez NiceOne,

Na Nie.

Pomimo bardzo dobrej aktywności na serwerze, twoje zachowanie przy startowaniu na admina powinno być o wiele lepsze.
Wcześniejsze doniesienia graczy o podawaniu infa, wielokrotnym przeklinaniu / obrażaniu, podszywanie się pod administrację czy działania na nie korzyść serwera skreślają w moich oczach twoje podanie.

Jako admin masz dawać dobry przykład, a nie być z tego całego jak to określiłeś "młyna".

28 blokad [mute/gag] oraz 4 bany. Nie patrzę kiedy te bany były tylko na powody...  które też się pojawiały wyżej i nie będę 2 raz ich przytaczać.

Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam).
Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam:  steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot

*Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio.

Aplikant został przyjęty na stanowisko.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności