PompkaBiceps Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) MóW Mi POMPKABICEPS Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Ostatnio zacząłem grać znów na JB i czasami jest straszny młyn, ct nie ogarnia. Czasami też zdarza się ,że mimo to jak jest admin nie daje rady sam ogarnąć i chciałem pomóc to ogarnąć Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Posiadałem admina na tym serwerze pół roku Jak długo gram w CS:GO?: około 2 lata (2.5k godzin) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Zazwyczaj 20-3 a w tej chwili to różnie Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://www.gametracker.com/player/[FMS] † MóW Mi POMPKABICEPS †/137.74.7.15:30050/ i https://www.gametracker.com/player/[Ninja] † MóW Mi POMPKABICEPS †/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci)4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198188819715/ Mikrofon: (Tak/Nie)Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet)Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Oczywiście Ps wiem ,że GT takie sobie ale w tej chwili myślę ,że spokojnie nadrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Na tak +wiek +sm +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Tak +wiek +sm +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktor2116gengJD Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Tak ogar wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Często siedzi na tsie i daje info Nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PompkaBiceps Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 (edytowane) 1 minutę temu, Ciosek napisał: Często siedzi na tsie i daje info Nie Raczej nie jest nic dziwnego ,że siedzę na tsie ale infa nie daje i nie powinieneś się wypowiadać w takim temacie bo sam cały czas miałeś info jak grałeś na jb Edytowane 6 Kwietnia 2020 przez PompkaBiceps 1 nie wypowiadaj się pod swoim podaniem, SPAM Przez NiceOne, 6 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 I widać kto nie jest ogarnięty -Osoba niekompetentna Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 -zachowanie - problemy z myślenie - Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 (edytowane) +sm -zachowanie(ostatnio jak byłem na serwie wyzywałeś 😕 Na NIE Edytowane 6 Kwietnia 2020 przez mondej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Godzinę temu, Ciosek napisał: Często siedzi na tsie i daje info Nie potwierdzam na nie -info na ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer00 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 tak + sm + doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 NIE -Zachowanie -nie ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Na Nie. Pomimo bardzo dobrej aktywności na serwerze, twoje zachowanie przy startowaniu na admina powinno być o wiele lepsze. Wcześniejsze doniesienia graczy o podawaniu infa, wielokrotnym przeklinaniu / obrażaniu, podszywanie się pod administrację czy działania na nie korzyść serwera skreślają w moich oczach twoje podanie. Jako admin masz dawać dobry przykład, a nie być z tego całego jak to określiłeś "młyna". 28 blokad [mute/gag] oraz 4 bany. Nie patrzę kiedy te bany były tylko na powody... które też się pojawiały wyżej i nie będę 2 raz ich przytaczać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matigothic Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 tak +sm +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liku Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 -zachowanie Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 11 godzin temu, PompkaBiceps napisał: Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Ostatnio zacząłem grać znów na JB i czasami jest straszny młyn, ct nie ogarnia. Nie -zachowanie (często to właśnie ty robisz ten młyn) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Trochę toxic, a wiadomo jak jest na jb i może być młyn Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 -zachowanie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Na tak -zachowanie +doświadczenie Wiem że jak dostaniesz admina to zaczniesz się dobrze zachowywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 -zachowanie +ogar +doświadczenie Admina zawsze można odebrać. Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Dla mnie TAK +Ogarnięty i kreatywny jako ct +Doświadczenie +/- Zachowanie ( nie wiem jak teraz wygląda, ale na pewno będzie odpowiednie jeśli będzie adminem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 +wiek + ogar + był już adminem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheemieORbirthday Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Tak +doswiadczenie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi