Skocz do zawartości

[Odrzucone] Redakcja

Udostępnij

Houdini

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja to: Dodanie Rangi
Treść: Widać jak się niektórzy starają i rzetelnie pracują w dziale redakcji tworząc ciekawe posty. Myślę, że zasługują na rangę redaktor. Wtedy każdy wie kto jest redaktorem i tylko osoba z tą rangą może utworzyć temat. Wiem, że często osoby z tą rangą szybko z niej rezygnują, ale np. @ Cioseki @ Briz0często publikują rozmaite posty.

25 minut temu, Ciosek napisał:

Była już ta ranga na nowym forum chyba 2 razy i nie cieszyła się '' popularnością '' 

Można ją dodać, ale pewnie będzie to co kiedyś 

Jestem na tak 

Nadal jest :)

A co do propki to można dodać rekrutacje albo dodawać range osobom aktywnym w tym dziale ale pomysł żeby tylko redaktor mógł tworzyć tematy tak średnio mi się podoba.

Niech będzie na tak. :yes:

31 minut temu, Houdini napisał:

[...] i tylko osoba z tą rangą może utworzyć temat.

zdecydowanie na NIE - to jest fajne w redakcji, że każdy może wrzucić post i z drugiej strony nikt nie musi tego robić.

co do samej rangi to mi to lotek czy będzie ona czy nie. dla mnie jest brzydka, ale kto co tam lubi :peeposmile:(y) można ją dodać na zasadzie "robisz coś więcej, możesz ją dostać" (takie nagrodzenie aktywnych), ale nie bawić się w podania, które zmuszałyby użytkowników do utrzymywania aktywności w dziale.

6 minut temu, SK4N3R napisał:

zdecydowanie na NIE - to jest fajne w redakcji, że każdy może wrzucić post i z drugiej strony nikt nie musi tego robić.

co do samej rangi to mi to lotek czy będzie ona czy nie. dla mnie jest brzydka, ale kto co tam lubi :peeposmile:(y) można ją dodać na zasadzie "robisz coś więcej, możesz ją dostać" (takie nagrodzenie aktywnych), ale nie bawić się w podania, które zmuszałyby użytkowników do utrzymywania aktywności w dziale.

☝️☝️☝️

Tak

57 minut temu, Houdini napisał:

Wiem, że często osoby z tą rangą szybko z niej rezygnują, ale np. @ Cioseki @ Briz0często publikują rozmaite posty.

Co masz na myśli pisząc to? Pierwsze lepsze ciekawostki skopiowane z internetu czy pytania dnia, które często nawet są głupie i samo patrzenie na nie boli?

Poddział z wywiadami, artykułami, q&a i tym wszystkim czym powinien zajmować się prawdziwy redaktor świeci pustkami, więc ich udział w redakcji jak dla mnie jest znikomy. 

(^nie napisałem tego żeby wam wjechać na ambicje chłopaczki ale jak widzę, że ktoś nie ma pojęcia o temacie albo pisze coś głupiego to aż mnie skręca)

Co do propozycji to jeżeli znajdzie się ktoś kto zna przynajmniej interpunkcję i ortografie języka polskiego w takim stopniu aby teksty nie kuły w oczy jak się je czyta i były minimalnie ciekawe to moim zdaniem ranga może na niego czekać a wzór, wymagania i cała reszta wisieć w regulaminie rekrutacji

Na tak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności