Houdini Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Propozycja to: Dodanie Rangi Treść: Widać jak się niektórzy starają i rzetelnie pracują w dziale redakcji tworząc ciekawe posty. Myślę, że zasługują na rangę redaktor. Wtedy każdy wie kto jest redaktorem i tylko osoba z tą rangą może utworzyć temat. Wiem, że często osoby z tą rangą szybko z niej rezygnują, ale np. @ Cioseki @ Briz0często publikują rozmaite posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Była już ta ranga na nowym forum chyba 2 razy i nie cieszyła się '' popularnością '' Można ją dodać, ale pewnie będzie to co kiedyś Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Dobra propozycja jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 25 minut temu, Ciosek napisał: Była już ta ranga na nowym forum chyba 2 razy i nie cieszyła się '' popularnością '' Można ją dodać, ale pewnie będzie to co kiedyś Jestem na tak Nadal jest A co do propki to można dodać rekrutacje albo dodawać range osobom aktywnym w tym dziale ale pomysł żeby tylko redaktor mógł tworzyć tematy tak średnio mi się podoba. Niech będzie na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 ranga niepotrzebna, znowu bedzie bez zainteresowania, nie. btw @Kellyzajrzyj sobie tutaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 31 minut temu, Houdini napisał: [...] i tylko osoba z tą rangą może utworzyć temat. zdecydowanie na NIE - to jest fajne w redakcji, że każdy może wrzucić post i z drugiej strony nikt nie musi tego robić. co do samej rangi to mi to lotek czy będzie ona czy nie. dla mnie jest brzydka, ale kto co tam lubi można ją dodać na zasadzie "robisz coś więcej, możesz ją dostać" (takie nagrodzenie aktywnych), ale nie bawić się w podania, które zmuszałyby użytkowników do utrzymywania aktywności w dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 6 minut temu, SK4N3R napisał: zdecydowanie na NIE - to jest fajne w redakcji, że każdy może wrzucić post i z drugiej strony nikt nie musi tego robić. co do samej rangi to mi to lotek czy będzie ona czy nie. dla mnie jest brzydka, ale kto co tam lubi można ją dodać na zasadzie "robisz coś więcej, możesz ją dostać" (takie nagrodzenie aktywnych), ale nie bawić się w podania, które zmuszałyby użytkowników do utrzymywania aktywności w dziale. ☝️☝️☝️ Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 57 minut temu, Houdini napisał: Wiem, że często osoby z tą rangą szybko z niej rezygnują, ale np. @ Cioseki @ Briz0często publikują rozmaite posty. Co masz na myśli pisząc to? Pierwsze lepsze ciekawostki skopiowane z internetu czy pytania dnia, które często nawet są głupie i samo patrzenie na nie boli? Poddział z wywiadami, artykułami, q&a i tym wszystkim czym powinien zajmować się prawdziwy redaktor świeci pustkami, więc ich udział w redakcji jak dla mnie jest znikomy. (^nie napisałem tego żeby wam wjechać na ambicje chłopaczki ale jak widzę, że ktoś nie ma pojęcia o temacie albo pisze coś głupiego to aż mnie skręca) Co do propozycji to jeżeli znajdzie się ktoś kto zna przynajmniej interpunkcję i ortografie języka polskiego w takim stopniu aby teksty nie kuły w oczy jak się je czyta i były minimalnie ciekawe to moim zdaniem ranga może na niego czekać a wzór, wymagania i cała reszta wisieć w regulaminie rekrutacji Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Jak już to taka ranga dla osoby co robi wywiady etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogastoziomal Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Myślę że można spróbować znów dodać, na pewno nie zaszkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 26 Marca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Nigdy więcej Propozycja została odrzucona. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi