Stona Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Nick: Stona Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jailbreak dla mnie to dobrze znany temat, bardzo dobrze odnajduje się na tego typu serwerach. W 1.6 miałem przegrane jakieś 600 godzin na tamtejszych jailbreakach byłem tam nawet adminem w wieku 13 lat (dodam, że nie miałem mutacji a poziom na tamtym serwerze był dość wysoki). Na ArenieSkilla zacząłem praktycznie codziennie grać od 7 lutego i mam bardzo dobrze opanowany regulamin. Czytałem go kilka razy od góry do dołu i kontaktowałem się z tutejszą administracją gdy miałem jakiekolwiek wątpliwości. Admina chciałbym uzyskać bo na serwerze w godzinach porannych typu 11 jak i późno wieczornych typu pierwsza w nocy zdarza się, że panuje chaos a ja chciałbym utrzymać ład i porządek na serwerze i umilać innym graczom rozgrywkę. Doświadczenie w adminowaniu: Tak jak wspomniałem miałem admina w 1.6 na Jailbrak'u jak i na surfie. Jak długo gram w CS:GO?: +/- 7 lat. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 19:00-03:00. Link GT: 1:https://www.gametracker.com/player/[Ninja] Stona/137.74.7.15:30050/ 2:https://www.gametracker.com/player/Stona/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 2/10. Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Stonaaa/ Mikrofon: Tak. Mutacja głosu: Tak. Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 + Aktywność powala + Przyjazna osoba - Ma ten model bez hitboxów Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Tak ++aktywność +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 +wiek +aktywność Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 +++++aktywność boze +wiek tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Na tak +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 jestem na tak +aktywny +dobra morda -dużo beka, fleja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 na tak +sztos aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Na tak +aktywność +wiek +kozak totalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Na TAK +Wiek ++aktywność +ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Tak +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Tak Aktywność Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 (edytowane) Kozak weźmy se nieogara bo ma dobra aktywność 💯💯💯💯💯💯💯 Mamy już @ FerbeR który nie umie dać mute i tyle mi wystarczy, Na NIE -sm Edytowane 10 Marca 2020 przez CzarkaPieczarka 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lylu2 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Jestem na Tak: + Aktywność + Ogarnięty + Przyda się kolejny normalny @ - SM ( tu proponował bym sprawdzić chociażby podstawy komend z konsoli typu sm_ ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Jestem na tak +aktywność na serwerze +kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 +aktywność +wiek +/-sm +ogarnięty tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesio Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Na Tak +aktywność +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 na tak +ogarnia ct +aktywność +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 + Aktywność + Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alzotr Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 (edytowane) Na tak +wiek +aktywność +/-sm (nic trudnego, sam ogarnąłem to na momencie xd) +ogarnia zasady jb na wysokim poziomie:p Edytowane 10 Marca 2020 przez Alzotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasior Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 +wiek +Aktywność +/-sm nauczysz się Na TaK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeT Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Na tak +fajna osoba +ogarnia ct -czasami odwalałeś -sm i to jest w twoim obowiązku to wyuczyć(tego się nauczysz na serwerze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Na Jes +ogarnia CT +/- sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Tak +wiek ++aktywność -sm (do ogarnięcia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi