mondej Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 cześć! dzisiaj wam przed stawie w poradniku jakie są nazwy jakich pozycji na mapie de-mirage robię ten poradnik dla początkujących graczy jak i dla graczy którzy po prostu nie znają pozycji na tej mapie z góry przepraszam jak coś pomyliłem lub jakiejś pozycji nie uwzględniłem 1.drewno górne 2.drewno dolne 3.tetris 4.schody 5.konektor 6.dżungla 7.okno 8.under 9.short 10.kuchnia 11.ct spawn 12.aparty 13.ławka 14.van/samochód 15.b tt spawn ninja rampa mid pałace drabina budka a mam nadzieję że poradnik wam się przyda †M O N D E J† Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 słabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 nie wiem czego od niego oczekujecie, stara sie chłopak ode mnie na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Bardzo słabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Jak już chcesz takie coś robić to mogłeś iść na jakąś mniej popularną mapę. Miejsca opisane powierzchniowo, słaby poradnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Kolejny bezużyteczny poradnik, postaraj się coś kreatywniejszego zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Dla nowych graczy spoko poradnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Za starania + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Każdy kto gra mirage napewno zna pozycję. Nieprzydatny poradnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Słabiutko :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 5 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 20 minut temu, Ciosek napisał: Każdy kto gra mirage napewno zna pozycję. Nieprzydatny poradnik Poradnik jest przeznaczony dla graczy nowych jak i dla graczy którzy nie znają podanych pozycji napisałem na początku poradnika😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 + za starania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Pierwszy raz słyszę, żeby ktoś na ticket mówił "budka", co nowi gracze i wymyślają jakieś głupoty. Co do samego poradnika, to nie postarałeś się i brakuje tutaj nazw kilku miejscówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 5 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 3 minuty temu, Irelia napisał: Pierwszy raz słyszę, żeby ktoś na ticket mówił "budka", co nowi gracze i wymyślają jakieś głupoty. Co do samego poradnika, to nie postarałeś się i brakuje tutaj nazw kilku miejscówek. "z góry przepraszam jak coś pomyliłem lub jakiejś pozycji nie uwzględniłem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 1 minutę temu, mondej napisał: "z góry przepraszam jak coś pomyliłem lub jakiejś pozycji nie uwzględniłem" Od tego są osoby takie jak ja, by wytykać palcem heheheh. Jeżeli chcesz nauczyć czegoś kogoś, to przynajmniej postaraj się nabyć odpowiednią wiedzę, tyle ode mnie 0.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Słabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 11 godzin temu, mondej napisał: z góry przepraszam jak coś pomyliłem lub jakiejś pozycji nie uwzględniłem robisz poradnik dla początkujących osób a brakuje tutaj połowy miejscówek słaby poradnik, na - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABIXON Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Szanuje za starania +++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Poradnik sam w sobie nie jest zły, ale max 5 minut roboty, może zrób to samo ale z np. Vertigo, Trainem czy inną mapą z mniej oczywistymi miejscowkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 2 godziny temu, Irelia napisał: Pierwszy raz słyszę, żeby ktoś na ticket mówił "budka", co nowi gracze i wymyślają jakieś głupoty. Co do samego poradnika, to nie postarałeś się i brakuje tutaj nazw kilku miejscówek. 33 minuty temu, Nice One napisał: robisz poradnik dla początkujących osób a brakuje tutaj połowy miejscówek ^ This Tbh Słaby poradnik, ocena negatywna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 zgadzam się z resztą moderatorów. opinia negatywna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi