edi Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 (edytowane) Wiek: Rocznikowo 18 Dlaczego ja mam otrzymać admina? Jestem mila sympatyczna osoba która siedzi już spory czas na tym teamspeak. Jestem dusza towarzystwa. Doświadczenie w adminowaniu: Nie mam doświadczenia w adminowaniu aczkolwiek szybko się uczę i wiem ze się sprawdzę na tym stanowisku. Mikrofon:Tak +mutacja Nick na teamspeak : Edi Steam: Nie posiadam Edytowane 15 Lutego 2020 przez edi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Jestem na TAK. +wiek Kiedyś musi być ten pierwszy raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyra Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Jestem na tak + wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Godzinę temu, edi napisał: Steam: Nie posiadam XD -Konto tylko pod podanie -Brak steam'a Godzinę temu, edi napisał: Nie mam doświadczenia w adminowaniu aczkolwiek szybko się uczę i wiem ze się sprawdzę na tym stanowisku. To nie masz doświadczenia jakiegokolwiek, a i tak wiesz że się sprawdzisz. XD Nie... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 na nie -za dużo adminów -i tak yama nie przyjmie -forum pod podanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demov Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 + wiek Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Na NIE -konto tylko pod podanie -steam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 +wiek Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Na tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 -konto pod podanie -doświadczenie Nie Spoiler 13 godzin temu, frosztj napisał: forum pod podanie ??? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 nie -ostatnio wbiłeś do mnie na kanał i zacząłeś wyzywać -konto pod podanie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edi Opublikowano 16 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 4 godziny temu, xKacpersky napisał: nie -ostatnio wbiłeś do mnie na kanał i zacząłeś wyzywać -konto pod podanie śmieszne XD 1 SPAM Przez SK4N3R, 16 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Nie +wiek -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menco Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Niech będzie +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi