chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Nick: Chakra Wiek: 15 3 najlepsze prace: 1: https://i.imgur.com/tXLtANd.png 2: https://imgur.com/gallery/NyIF4hx 3: https://imgur.com/gallery/tnV7n7v Miałem lepsze ale usuwam 2 linki do zleceń: 1: 2: Używany program: Photoshop i Premiere Pro Doświadczenie w grafice: Robie grafiki jakoś od roku, ale z przerwami bo robię grafiki kiedy ich potrzebuję albo gdy kolega mnie prosi więc mam jakieś przerwy w tym roku Coś o sobie: Nazywam się Bartek, mam 15 lat, lubię sobie pograć w piłkę i popływać na basenie, każdy kto ze mną gadał na ts/dc wie że bardzo lubię gadać, wydaję mi się że jestem miły i przyjazny ( czasami się wkurzę ale to tak dla zabawy ) jestem też kreatywny co chyba jest ważne przy robieniu grafik 😜 , w robieniu grafik pomaga mi kreatywność i dużo czasu na naukę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 (edytowane) Jeśli te pracę naprawdę należą do ciebie, to są bardzo ładne. m.in ta ostatnia. +wiek +doświadczenie +programy Edytowane 6 Lutego 2020 przez EDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Dwie pierwsze prace nie spodobały mi się, ale trzecia jest nawet spoko + doświadczenie +/- prace + programy Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Tak +doświadczenie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 TAK +WIEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 tak spoko prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Nie podobają mi się prace Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Chakruś? Jasne że TAK + 1 i 3 praca mi osobiście się podobają +WIek + Przyda się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Na tak! +dobry chłopak +fajne grafiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 tak chęci+ nie ma za dużo grafików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 +wiek +doświadczenie TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 + kolejny grafik + wiek Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Tak +grafiki +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomalekxD Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 +grafiki +wiek Na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hammilar Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 +jako jedyny z kandydatów nie obniżysz poziomu grafików XD +prace nie są złe Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 +prace Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Na tak , przyda sie aktywny grafik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Średnie grafiki Nie ogarnięty człowiek Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi