Menco Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Nick: Eobard_ThwaneWiek: 15Dlaczego ja mam otrzymać admina?: posiadam doświadczenie w adminowaniu,chcę zająć się serwerem.Gdy wchodzę na serwer to często wszyscy się wyzywają i łamią regulamin,serwer sprawia mi dużo frajdy i chciałbym pomóc go ogarnąć.Doświadczenie w adminowaniu: Jestem już adminem na tej sieci serwerów,drv2.Jak długo gram w CS:GO?: Od ponad 3lat.W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: w sobotę i niedziele potrafię grać od 10-24 a podczas szkoły 16-22.Link GT: https://www.gametracker.com/player/Eobard_Thwane/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: 5/10Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198986699191/Mikrofon: Tak Mutacja głosu: według nie których mam a innych nie mam.Czy przeczytałem regulamin Admina?:Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Tak +Doświadczenie +SM -Mutacja +Kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABIXON Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 +doświadczenie +SM +- mutacja +kulturka +ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Na Tak, znam Cię z DR i wiem że ogarniesz serwer. + Doświadczenie + SM + Ogarnięty gracz/ admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Co do twojej znajomości sm napewno nie przekracza ona 3/10 Ale chuy niech będzie Tak Aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 TAK +- WIek +Kultura +Akty -Mutacja +SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Tak fajny chlopak ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Tak -doświadczenie -aktywność Dobry chłopak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Tak +przyjazny +doświadczenie +ogólnie spoko człowiek;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 -/+ aktywność nie jest powalająca +wiek Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 TAK +doświadczenie +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poooo Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 TAK +aktywność +sm +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Tak Aktywność Sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARMANI Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Tak +-wiek +aktywność +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Na + miły, kulturalny chłopak + doświadczenie + sm + dobra aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 +/- aktywność (od niedawna grasz, ale utrzymasz) + Doświadczenie +/- Wiek + Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 +sm + ogarnia TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 (edytowane) Aplikant został przyjęty na stanowisko na dwutygodniowy okres próbny. Edytowane 3 Lutego 2020 przez DOMINO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi