Luker Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Kiedy dostałem bana? 26.01.2020 12:28 Za co dostałem bana? "Czitujesz" Długość bana? Permanentny Steam IDSTEAM_1:0:244255025 Steam3 ID[U:1:488510050] Grając na serwerze mirage, w pewnym momencie wspaniały admin "Spe3du" napisał na chat, że jakiś Luker go bije, po czym na kolejne mapie, gdy dostał hs z deagla zostałem przez niego zbanowany. Nie używałem żadnych wspomagaczy. Bardzo bym prosił o rozpatrzenie tej sprawy. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spe3DU Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Miałem prawo Cię zbanować bo dziwnie grałeś,czekaj na rozpisanie demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker Opublikowano 26 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Okej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 4 godziny temu, Spe3DU napisał: Miałem prawo Cię zbanować bo dziwnie grałeś,czekaj na rozpisanie demka. To je przygotuj skoro jesteś pewny bana.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker Opublikowano 26 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 W dodatku, chciałbym też podkreślić wysoką kulturę admina Spe3du, który obraża graczy. Pobrałem sobie to demko, aby zobaczyć, za co dostałem bana. W tick 153800 admin Spe3du obraził mnie w następujący sposób: "O ta kurwa, zaraz mu perma chyba wyjebie" Czy tak to powinno wyglądać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spe3DU Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 (edytowane) 59 minut temu, Luker_ napisał: W dodatku, chciałbym też podkreślić wysoką kulturę admina Spe3du, który obraża graczy. Pobrałem sobie to demko, aby zobaczyć, za co dostałem bana. W tick 153800 admin Spe3du obraził mnie w następujący sposób: "O ta kurwa, zaraz mu perma chyba wyjebie" Czy tak to powinno wyglądać? Ahahhaha pozdro typie dla ciebie xD to po uj mi spamisz na steam ? Edytowane 26 Stycznia 2020 przez Spe3DU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spe3DU Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Nie mogę edytować... a od czego jest UnBan Team i AntiCheat ????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 (edytowane) 7 minut temu, Spe3DU napisał: Nie mogę edytować... a od czego jest UnBan Team i AntiCheat ????????????? Jeśli jesteś adminem I banujesz permanentnie masz obowiązek rozpisać demko P.s 3 Admin ma obowiązek mieć dowód(screenshot lub demo) na bana, który trwa dłużej niż 1 godzina. 3.1. Jeżeli gracz odwoła się od takiego bana, to admin ma obowiązek przedstawić dowody w ciągu 24h Jeśli banujesz masz rozpisać demko I masz na to 24h. @ Termii wyjaśnij mu bo widzę ma problem z używaniem mózgu. Edytowane 26 Stycznia 2020 przez SKJ 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spe3DU Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 (edytowane) 8 minut temu, SKJ napisał: Jeśli jesteś adminem I banujesz permanentnie masz obowiązek rozpisać demko To w jakim celu są te dwie rangi ? Jestem adminem a nie Unban czy AntiCheat....... Więc po co masz tą rangę ??????? Skoro ja mam rozpisywać demko.... Widzę że rangę to znalazłeś chipsach Edytowane 26 Stycznia 2020 przez Spe3DU 2 ACT analizuje sytuacje, które Ty uznałeś jako podejrzane. następny post nie dotyczący tematu będzie nagrodzony warnem Przez SK4N3R, 26 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 5 minut temu, Spe3DU napisał: To w jakim celu są te dwie rangi ? Jestem adminem a nie Unban czy AntiCheat....... Więc po co masz tą rangę ??????? Skoro ja mam rozpisywać demko.... Bo zbanowałes A W REGULAMINIE PISZE ZE MASZ ROPZISAC. Jeśli masz jakiś problem idź poplacz się do kogoś kto regulamin pisał. 1 2 SPAM Przez SK4N3R, 26 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Ułatwiasz nam prace poprzez to podając konkretne rundy za co go zbanowałeś (chyba musisz to uargumentowac) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spe3DU Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 4 minuty temu, SchMidT napisał: Ułatwiasz nam prace poprzez to podając konkretne rundy za co go zbanowałeś (chyba musisz to uargumentowac) Dobra skoro tak jest dobra...... ale w jakim celu są te dwie rangi ja się pytam ??????????? Skoro admin jest od serwera a UnBan i AntiCheat od czego ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thxthxty Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 3 minuty temu, Spe3DU napisał: Dobra skoro tak jest dobra...... ale w jakim celu są te dwie rangi ja się pytam ??????????? Skoro admin jest od serwera a UnBan i AntiCheat od czego ??? ktos tu demek nei umie rozpisywac jak takie cos ma admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termii Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 @ Spe3DUPodaj demko oraz konkretne rundy w których podejrzewałeś że osoba zbanowana używa wspomagaczy. Dzięki temu ACT będzie miał łatwiej określić sytuacje. Problemy macie że aż się czytać nie chcę... 36 minut temu, SKJ napisał: Jeśli jesteś adminem I banujesz permanentnie masz obowiązek rozpisać demko P.s 3 Admin ma obowiązek mieć dowód(screenshot lub demo) na bana, który trwa dłużej niż 1 godzina. 3.1. Jeżeli gracz odwoła się od takiego bana, to admin ma obowiązek przedstawić dowody w ciągu 24h Jeśli banujesz masz rozpisać demko I masz na to 24h. @ Termii wyjaśnij mu bo widzę ma problem z używaniem mózgu. Tak wiem zostanie sprawa wyjaśniona poprzez prywatną wiadomość steam/forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 (edytowane) Skoro już wam się nie chciało ruszyć tyłka no to ekhm 3:53 - dokładny strzał 3:58 - Wcześniejszy strzał chociaż nie mógł wiedzieć, w którym momencie wychyli. 9:05 - Sytuacja taka sama. Wiedział w którym momencie ma wychylić? 12:25 - Dziwny dla mnie fest moment 15:00 - Idealne wychylenie + dokładny strzał 15:43 - Jak widać wiedział w którym miejscu stał. 19:10 - Nie miał prawa wiedzieć, gdzie stoi dokładnie 19:55 - Speedu dostał idealnego headshota. Gracz wiedział akurat, że tam będzie stal? 21:05 - idealny flick Moim skromnym zdaniem koleś leci na wh. Jeżeli chcesz @ SchMidT @ SKJ look at this demko. Tak lubie sie powtarzać bo nie myśle. Edytowane 26 Stycznia 2020 przez Sadystka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker Opublikowano 26 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Godzinę temu, Sadystka napisał: Skoro już wam się nie chciało ruszyć tyłka no to ekhm 3:53 - dokładny strzał 3:58 - Wcześniejszy strzał chociaż nie mógł wiedzieć, w którym momencie wychyli. 9:05 - Sytuacja taka sama. Wiedział w którym momencie ma wychylić? 12:25 - Dziwny dla mnie fest moment 15:00 - Idealne wychylenie + dokładny strzał 15:43 - Jak widać wiedział w którym miejscu stał. 19:10 - Nie miał prawa wiedzieć, gdzie stoi dokładnie 19:55 - Speedu dostał idealnego headshota. Gracz wiedział akurat, że tam będzie stal? 21:05 - idealny flick Moim skromnym zdaniem koleś leci na wh. Jeżeli chcesz @ SchMidT @ SKJ look at this demko. Tak lubie sie powtarzać bo nie myśle. Prosiłbym, aby ktoś inny rozpisał demko, bo od tego aż oczy bolą. Jedyną podejrzaną akcje jaką napisałaś, to w 19:55, ale to również jest bardzo proste do wytłumaczenia. Antyterroryści o mnie wiedzieli, bo zabiłem 1 na B, więc logiczne było, że ktoś będzie patrzył galę oraz kuchnię. A skąd najlepiej jest trzymać kuchnię? Oczywiście, że z okienka dlatego po prostu czułem, że ktoś będzie tam stał, stąd ten pre fire. A odbiegajac od tego, to po jednej podejrzanej akcji powinienem dostać bana? Na faceit posiadam Level 7 - może też go wbiłem na wh z anti-cheatem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 W dniu 26.01.2020 o 20:16, Sadystka napisał: Skoro już wam się nie chciało ruszyć tyłka no to ekhm 3:53 - dokładny strzał - Słyszał jak wchodzi koło filaru tez pickuje przed timingiem 3:58 - Wcześniejszy strzał chociaż nie mógł wiedzieć, w którym momencie wychyli. - Same 9:05 - Sytuacja taka sama. Wiedział w którym momencie ma wychylić? - Same 12:25 - Dziwny dla mnie fest moment - Same 15:00 - Idealne wychylenie + dokładny strzał - Zwykly prefire na drewno 15:43 - Jak widać wiedział w którym miejscu stał. - słyszał step + zoom 19:10 - Nie miał prawa wiedzieć, gdzie stoi dokładnie - Jak na moje słyszał jak skacze na balkon po flashu 19:55 - Speedu dostał idealnego headshota. Gracz wiedział akurat, że tam będzie stal? - Do tego można się przyczepić aczkolwiek na wysokich lvlach tak też patrzą (sam jestem tego przykładem) 21:05 - idealny flick - Widział model Moim skromnym zdaniem koleś leci na wh. Jeżeli chcesz @ SchMidT @ SKJ look at this demko. Tak lubie sie powtarzać bo nie myśle. Tak więc czysty. UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi