Marysia Opublikowano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Nick: El Diablo Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: ponieważ moge pomóc w ogarnieciu serwera i tych wszystkich ludzi co krzyczą i robią burdel na serwerze Diadczenie w adminowaniu: 2 miesiące mialem admina i opiekuna Jak długo gram w CS:GO?: no od mniej wiecej 4 lub 5 lat W których godz najczęściej gram na serwerze?: to różnie bywa ale jestem teraz bardzo często na serwerze raz z rana raz o np 21 Link do gt: 1 https://www.gametracker.com/player/[ORC] El Diablo/137.74.7.15:30050/ 2 https://www.gametracker.com/player/[Knife] El Diablo/137.74.7.15:30050/ 3 https://www.gametracker.com/player/[ORC] Diablo/137.74.7.15:30050/ 4 https://www.gametracker.com/player/Diablo/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: no myślę ze tak z 3-4/10 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198155593502/edit mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: oczywiście 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 czego nie rozumiesz??? nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Za taki spam powinny warny lecieć, byłem na tak ale czego ty nie rozumiesz, nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 (edytowane) Nie wiem jak na jb sie zachowujesz bo dawno nie bylem ale jak poprawiles zachowanie to dobrze Ja ci dam okres probny poniewaz bardzo chcialbys miec admina tu tak jak ja tu ciagle podania pisalem na forum zeby chociaz miec admina 1 i pomoc ,mnie rangi nie obchodza bo ja lubie grac i utrzymac porzadek zeby byl ład i kulturka Edytowane 8 Stycznia 2020 przez Mat3usz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 ::no: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Yyy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 (edytowane) Sory Diablo ale widząc twoją nachalność mimo tego, że twoje podania są ciągle odrzucane, a tak naprawdę nic się nie zmienia między nimi jestem na nie. P.S still bawi sm 3-4 a opiekun przez 2 miesiące XDD Edytowane 9 Stycznia 2020 przez tos1ek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Jestem na tak , miły, z poczuciem humoru XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 (edytowane) Nie wiem czy to dobrze patrze ale to nie jest aktywne granie na serwie Edytowane 9 Stycznia 2020 przez Chakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Oj diabełkooo XDD Okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Nein. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menco Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 @Diablo - napisz podanie pod koniec miesiąca. Przepytam Cię wtedy szczegółowo z regulaminu JB i komend admina. Odpowiedzi będą musiały być wyczerpujące. Jeśli chodzi o komendy admina, masz znać szybki sposób banowania graczy. Przy okazji żeby się nie powtarzać- @Archmage- będziesz miał taką samą szansę, jeśli nadal chcesz... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi