Skocz do zawartości

[Odrzucona]Czy admin nie czytał taryfikatora banów?

Udostępnij

Nacpany_Lisek

Rekomendowane odpowiedzi

Steam:https://steamcommunity.com/id/0195235/

Steam oskarżonego:https://steamcommunity.com/id/adasjestspokoxd

Nick oskarzonego: @ TetsuyaTetsuya

Opis sytuacji : Dał dwa bany po 3h za bugowanie gdzie w taryfikatorze jest 1h czyżby nie przeczytał taryfikatora banów ? 

Serwer:DR1

Dowody: Demko, moje nagranie,  @ amadiplay [01.01.2020 godzina 20:56]

Edytowane przez SK4N3R
  • Haha! 1
dodaję datę i czas banów

Przez SK4N3R,

A do tego mam nagrne że jak mu powiedziałem że max jest za to ban na 1 godz to on na to odpowiedział że ma to gdzieś i on będzie ustalał ile jest max. Świadek Pawelu10 siedział przy mnie oglądając to co nagrałem.

Edytowane przez Trol_Psychol
  • Lubię to! 1

Wiem że spam Ale się zwrócę do adminów. Czy wy nie umiecie się zachować nie możecie brać przykładu ze mnie gdzie jestem młodszy od was i może bardziej ogarnięty gdzie umiem się zachować i rozdawać z głową kary?

Chłopy ogarnijcie się i starajcie się aby skarg na was nie było :v tak samo administracja dr przypominam że jesteście drużyną i tak brzydko trochę pisać na siebie skargi...

Edytowane przez Michal645
  • Smutne. 1
SPAM

Przez SK4N3R,

Spoiler

image.png.702126b09f876ef4beef8a5e87e7d1bf.png

Wchodzenie na tekstury - Kick / Ban od 5 minut do 60 minut.       Tetsuya dał bana na 6h

Spoiler

image.png.4f1abf0cca7087b7bee2c9cf6610a734.png

Podszywanie się pod administracje - Ban od 1 godziny do 1 dnia. Perm za podszywanie się pod właściciela sieci, jak dla mnie po pierwsze mogłeś mu kazać zmienić nick następne kickować a dopiero banować na max 1d. 

Spoiler

image.png.7b46e5990f752df7e480b7f3297c5579.png

Bugowanie - Slay / Kick / Ban od 30 minut do 1 godziny.  Tetsuya dał bana na 3h. 

Spoiler

image.png.40b5716b8bea9d1c7e15d9bf0f0bba8f.png

Bugowanie - Slay / Kick / Ban od 30 minut do 1 godziny.  Tetsuya dał bana na 3h. 

Edytowane przez MrWhite
  • Smutne. 1

MrWhite co do podszywanie sie pod wlasciciela dalem na 1d a potem xBonio zmienił to😁

A co do banow za bugowanie mapy to z 3-4 osoby mi pisaly ze dane osoby robily yo notorycznie, wiec uznalem że ban do 1h bedzie nie odpowiedni. A za wchodzenie na tekstury, tak wiem pomylilem sie wtedy i to byl moj błąd.

• Haha! 1
łączę 2 posty w 1

Przez SK4N3R,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności