Nacpany_Lisek Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 (edytowane) Steam:https://steamcommunity.com/id/0195235/ Steam oskarżonego:https://steamcommunity.com/id/adasjestspokoxd Nick oskarzonego: @ TetsuyaTetsuya Opis sytuacji : Dał dwa bany po 3h za bugowanie gdzie w taryfikatorze jest 1h czyżby nie przeczytał taryfikatora banów ? Serwer:DR1 Dowody: Demko, moje nagranie, @ amadiplay [01.01.2020 godzina 20:56] Edytowane 1 Stycznia 2020 przez SK4N3R 1 dodaję datę i czas banów Przez SK4N3R, 1 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 No prawda w taryfikatorze banów jest maks 1h A @ Tetsuyadał na 3h gdzie najprawdopodobniej to byli nowi gracze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nacpany_Lisek Opublikowano 1 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 (edytowane) A do tego mam nagrne że jak mu powiedziałem że max jest za to ban na 1 godz to on na to odpowiedział że ma to gdzieś i on będzie ustalał ile jest max. Świadek Pawelu10 siedział przy mnie oglądając to co nagrałem. Edytowane 1 Stycznia 2020 przez Trol_Psychol 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 (edytowane) Wiem że spam Ale się zwrócę do adminów. Czy wy nie umiecie się zachować nie możecie brać przykładu ze mnie gdzie jestem młodszy od was i może bardziej ogarnięty gdzie umiem się zachować i rozdawać z głową kary? Chłopy ogarnijcie się i starajcie się aby skarg na was nie było :v tak samo administracja dr przypominam że jesteście drużyną i tak brzydko trochę pisać na siebie skargi... Edytowane 1 Stycznia 2020 przez Michal645 1 SPAM Przez SK4N3R, 2 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gsebackjp Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 potwierdzam byłem przy tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrRandallhubre Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Ja widzialem nie raz jak Zhong mnie bił a najbardziej na ulcie..., chodz jeśli zagram np. baką czy thanatosem to miazge robie gram jungle. Nie wiem ogólnie to kwestia tego jak kto gra i czy umie grać tym bogiem właśnie. Może się myle ale jest dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 (edytowane) Spoiler Wchodzenie na tekstury - Kick / Ban od 5 minut do 60 minut. Tetsuya dał bana na 6h Spoiler Podszywanie się pod administracje - Ban od 1 godziny do 1 dnia. Perm za podszywanie się pod właściciela sieci, jak dla mnie po pierwsze mogłeś mu kazać zmienić nick następne kickować a dopiero banować na max 1d. Spoiler Bugowanie - Slay / Kick / Ban od 30 minut do 1 godziny. Tetsuya dał bana na 3h. Spoiler Bugowanie - Slay / Kick / Ban od 30 minut do 1 godziny. Tetsuya dał bana na 3h. Edytowane 2 Stycznia 2020 przez MrWhite 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 MrWhite co do podszywanie sie pod wlasciciela dalem na 1d a potem xBonio zmienił to😁 A co do banow za bugowanie mapy to z 3-4 osoby mi pisaly ze dane osoby robily yo notorycznie, wiec uznalem że ban do 1h bedzie nie odpowiedni. A za wchodzenie na tekstury, tak wiem pomylilem sie wtedy i to byl moj błąd. 1 łączę 2 posty w 1 Przez SK4N3R, 3 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Ja tu tylko dodam, że nie toleruję podszywania się pod moją osobę i będę dawać permy. Mózg jest od myślenia. Mam tutaj za wysokie imię z powodu tego, że chociażby sprzedaje usługi i każde próba oszustwa jest oczernianiem mojego imienia, na które pracuję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi