Punio Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Propozycja to: modyfikacja istniejącej rzeczy Treść: dużo osób podpowiada sobie na tsie gdzie są przeciwnicy, więc proponuję aby terro i ct po śmierci mogło obserwować tylko wardena. (Admini mogli by obserwować każdego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Tak ale co mają obserwować gracze po zginieciu na zabawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Tak tak i jeszcze raz tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIDDEN Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zdecydowanie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shirokou Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menco Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu12338 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Oczywiście że nasz ulubiony gracz z -fajurkami dobry pomysł dal Jestem na tak pemo memo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Ma sens to dlaczego chcesz tego ale na zabawie nie potrzeba, warden zginie to co?.... Free cam? Niema sensu. Poza tym to przecież zazwyczaj na ts podpowiada tt dla tt więc Irak widzą gdzie ct jest xD Nie niema sensu sorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 szybko znudziło by mi się granie na JB, gdybym musiał obserwować grę z jednej perspektywy (mówię to jako zwykły gracz- nie admin) - zostawiam to randze wyższej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 1 minutę temu, SK4N3R napisał: szybko znudziło by mi się granie na JB, gdybym musiał obserwować grę z jednej perspektywy (mówię to jako zwykły gracz- nie admin) - zostawiam to randze wyższej Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 2 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 2 minuty temu, SK4N3R napisał: szybko znudziło by mi się granie na JB, gdybym musiał obserwować grę z jednej perspektywy (mówię to jako zwykły gracz- nie admin) - zostawiam to randze wyższej Perspektywa wardena i tak pokazuje najważniejszą część rozgrywki jb, chyba że lubisz patrzeć jak ktoś się buntuje a to właśnie o to mi chodzi w tej propce aby nikt nie mógł dawać info na tsie o położeniu buntownika na mapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 17 minut temu, Punio napisał: Perspektywa wardena i tak pokazuje najważniejszą część rozgrywki zgodzę się, pod warunkiem, że wszyscy więźniowie są koło prowadzącego 18 minut temu, Punio napisał: [...] chyba że lubisz patrzeć jak ktoś się buntuje to jest jedyna ciekawa rzecz, jaką można wtedy robić 24 minuty temu, Punio napisał: [...]właśnie o to mi chodzi w tej propce aby nikt nie mógł dawać info na tsie o położeniu buntownika na mapie. nie poda informacji o buntowniku, to poda informacje o wardenie pomysł nie rozwiązuje problemu w całości a jedynie dokłada kolejny- wyżej przeze mnie wspomniany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Nie jest to możliwe do realizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi