chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 (edytowane) Nick: Chakra Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chcialbym dostać admina, ponieważ na serwie często jest sytuacja gdzie żaden z adminów nie jest online, a pojawiaja sie osoby ktore psuja rozgrywke innym (Dmuchaja w mikro, freekillują, ogl. robia patole) Doświadczenie w adminowaniu: Już raz byłem adminem na tym serwie (jakis tydzien lub 2) Jak długo gram w CS:GO?: Od ok. 5 lat ( nie jestem pewien ) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Staram sie grać jak najczesciej, a godziny w ktorych gram to: od pn do pt 14/15-19, w weekendy: 9-20/21/22 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[FMS] chakra/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 3/10 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561197993741670/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Edytowane 1 Stycznia 2020 przez SK4N3R dodaję link do profilu steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Okres próbny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 12 minut temu, Chakra napisał: Link do profilu Steam: https://www.gametracker.com/player/[FMS] chakra/137.74.7.15:30050/ fajny link steam niech bedzie, ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIDDEN Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 1 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 16 minut temu, Chakra napisał: https://www.gametracker.com/player/[FMS] chakra/137.74.7.15:30050/ https://steamcommunity.com/profiles/76561197993741670/ tu jest link do profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Gracz nie wyzywa, zachowuje kulturę +wiek +/-sm +aktywność Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twsddzmp Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 1 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 3 minuty temu, Mikrus napisał: fajny link steam niech bedzie, ta Kliklem "Kopiuj" a nie "kopiuj adres strony" przez to wklei sie link do GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Dobra dobra, nie spam sobie pod podaniami plz. Na tak, odraz mute kondziaprosa 1dzień dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 nie przypominam że nie robimy wyjątku co do wieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PompkaBiceps Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Na tak +ogarnięty +aktywny +pomocny +dobry kontakt z innymi graczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Na tak dobra morda Perm mute Kondziopros, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Jak ma dostać to próbny na 2tyg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Wystarczy mi sama nazwa tematu, aby stwierdzić, że jestem na nie. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Okres Próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Okres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu12338 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Jak ta osoba dostanie admina to wydaje mi się , że skanerowi zostało po 31 i nwm co robi . ( w tedy nikt nie będzie grał tam jak dzieci dostają admina ) 👎na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shirokou Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Nie. Proszę jak już używasz polskich znaków takich jak śćżź to używaj ich wszędzie albo wcale bo 50/50 bardzo źle się czyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi