Houdini Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Nick: Houdini Imię: Bruno Wiek: 16 Zim Dlaczego ja mam otrzymać tę rangę?: Mam dosyć dużo wolnego czasu i myślę że mogę go poświęcić właśnie na forum przy rozpatrywaniu różnorakich skarg itp. Spędzam dużo czasu na forum i sprawdzam je co 30 minut. Mam nadzieję że dostanę szanse aby wspomóc UB Team. Doświadczenie w ocenianiu demek: Oceniałem kiedyś demka i myślę że moja praca była odpowiednia . Jak długo gram w CS:GO?: Od marca 2015 . Na dwóch kontach mam około 2000h. Ile czasu poświęcam forum dziennie: 2h ,ale jeżeli będzie potrzeba będę spędzał więcej czasu. Znajomość SM: 7/10 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/faesseesa/ Kontakt: Discord , TeamSpeak , Steam , Forum 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Nie ponieważ nie jesteś aktywny na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Mało widzę cię na forum, mogłeś dodać też swój drugi profil Steam aby było pewne że masz ok. 2kh. Ciekawi mnie to SM 7/10 Spoiler 7/10 Opanowałem do perfekcji modyfikację serwera poprzez FTP, wliczając : zmiany w plikach cfg, ini, phares; ustawianie cvarów, modułów; innych zmian plików by plugin działał należycie Odemnie na nie, jak zaczniesz częściej pojawiać się na forum to może zmienię zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 aktywność na forum? sm 7/10? taki benio cie spyta juz polegniesz ;v Nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shirokou Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Nie. Widziałem cię raz na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 W dniu 1.01.2020 o 20:25, Sadystka napisał: aktywność na forum? sm 7/10? taki benio cie spyta juz polegniesz ;v Nie Skąd ty taka pewna jesteś lol? -akty na forum Na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi