MroKu Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 (edytowane) Propozycja: UB dla rudego Treść Propozycji: Tak jak w tytule wnosze o to zeby powstała ankieta na forum/Serwerze JB o unbana dla gracza skosny fabian, poniewaz kazdy zasługuje na 2 szansę. Dziekuje za uwagę @ SkosnyFabian Edytowane 31 Grudnia 2019 przez MroKu 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LaSaGnA Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 TAK! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Jestem na tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 jestem na TAK! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LaSaGnA Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 3 minuty temu, MroKu napisał: zeby powstała ankieta na forum/Serwerze JB lepiej na forum bo na serwerze nie kazdy jest aktywny a na forum to kazdy moze wbic i oddac glos 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 XD Taaa 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrurzbitakuba Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 NIE 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 XDD DXDXDDDXXDXDXDXDXDXXDXDDDDDDD NIE 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Każdy zasługuje na 2 szansę faktycznie tylko on tych szans dostał sporo o dużo za dużo. Nie widać było poprawy dlatego dostał bana nie dostał go bez ostrzeżenia ;/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 (edytowane) Gdyby nie odwalał, by nie dostał także zasłużył sobie. Nie ps skoro on to i cała reszta starej ekipy. Edytowane 31 Grudnia 2019 przez Sadystka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 (edytowane) @ SK4N3R XDDDDDDD Szczegolnie za te ponad 100 commbanow i pelno mk XD nie, the fuck Edytowane 31 Grudnia 2019 przez Mikrus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Spoiler NIEEEEEEEEEEEEEE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 tak ale jak coś odwali to perm bez mozliwosci ub 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 (edytowane) Chyba komuś mózg ze stopami zamienili :v Nie perm ban to perm ban a nie jakaś pajacerka z odbanowywaniem Edytowane 31 Grudnia 2019 przez Ciosek 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pet Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Rudy ub Człowiek złoto 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Ja tam lubię rudego, no ale jak nawet dostanie to ub to w dosyć szybkim czasie dostanie znów perma. Ja za UB. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 4 minuty temu, Ciosek napisał: Chyba komuś mózg ze stopami zamienili :v Nie perm ban to perm ban a nie jakaś pajacerka z odbanowywaniem Smutny jesteś naprawdę aż mi się płakać chce 1 5 Za następny taki post zostaniesz nagrodzony warnem. Jest to zwykły spam w temacie. Przez Pawel, 1 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pet Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 17 minut temu, Ciosek napisał: Chyba komuś mózg ze stopami zamienili :v Nie perm ban to perm ban a nie jakaś pajacerka z odbanowywaniem Pajacerke to ty masz w domu z ojcem 1 2 3 zachowuj się kulturalnie na forum i nie obrażaj innych użytkowników. Przez SK4N3R, 31 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shh Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Prosze żeby ktoś kto będzie rozpatrywał tą propozycje bierze pod uwage głosy ludzi, którzy grają na jailu 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pet Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 @ SK4N3R widać, że większość społecznośći jb chce unbana dla @ SkosnyFabian Więc daj mu drugą szanse i zrób takie postępowanie jak z @ArCZi. Czyli np Trzy muty /gagi/bany w jednym tygodniu PERM BEZ MOŻLIWOŚĆI UNBANA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 @ SkosnyFabiandostał ode mnie wiele szans na poprawę zachowania- niestety, nie wykorzystał żadnej. I to nie jest też tak, że nie chcę dać mu kolejnej szansy ... rozmawiałem wczoraj z Boniem na temat i ustaliliśmy, że rudy dostanie UB, jeżeli znaczna część Jailbreaka będzie tego chciała. wśród adminów była to tylko połowa osób a na serwerze głosy kształtowały się podobnie: pierwsze głosowanie 56% za UB, drugie ~45%. Ankieta? co ona zmieni, jeżeli już w tym temacie głosy są podzielone, a większość wypowiadających się osób jest z JB? Godzinę temu, xKacpersky napisał: tak ale jak coś odwali to perm bez mozliwosci ub 15 minut temu, Pet napisał: Więc daj mu drugą szanse i zrób takie postępowanie jak z @ArCZi. Czyli np Trzy muty /gagi/bany w jednym tygodniu PERM BEZ MOŻLIWOŚĆI UNBANA. Dam szansę, rudy ją straci, dostanie perma i co? będzie wchodził na multikontach... Co mi po takiej szansie? Przykro mi, ale ban zostaje podtrzymany Propozycja została odrzucona. 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi