Lekter Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Witam wszystkich, chciałbym pożegnać się z serwerownią i podziękować za wspólnie spędzone chwile grało mi się naprawdę super na serwerku HNS. Szczególne podziękowania chciałbym złożyć dla: uSzanowanko- Takiego drugiego gałganka nie da się znaleźć potrafisz poprawić humor wiesiu złota rączka- AWP majster carry przyjemnie się z tobą grało mordeczko meep- Dzięki tobie mordeczko zostałem na serwerowni dłużej Domino- Gwiazda serwerka HNS nigdy przed tobą nie dałem rady uciec Nie wiem czy jeszcze wrócę do cs'ka trzymajcie się mordeczki i szczęśliwego nowego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 9 minut temu, Lekter napisał: serwerownią sieć serwerów jak coś nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Nie wracaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Lekter gałganku, powodzenia w nowym roku, co kol wiek będziesz robić! Fajnie się z Tb grało oraz współpracowało jako admin na serwerze. Dziękuję, za miło spędzony czy to na HnS czy to innych trybach, które oferował csgo. Pamiętaj, że zawsze możesz pisać na steam, pieseł będzie czekać na kontakt! Żegnaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 No nie wolno ci. Żegnaj i wracaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Mam nadzieję, że do zobaczyska, chociaż nie poznałem, to zawsze otwarty na nowe znajomości :DD Jak wrócisz to się poznamy, ELOO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Kurde szkoda że odchodzisz bardzo fajnie z tobą grało beka gwarantowana . Żegnaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 bey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 7 godzin temu, Lekter napisał: trzymajcie się mordeczki i szczęśliwego nowego roku Trzymaj się. Szczęśliwego Nowego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 bye Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shirokou Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Bye Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Elko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogastoziomal Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 trzymaj się i wracaj szybciutko, narazie;) 11 godzin temu, Lekter napisał: szczęśliwego nowego roku wzajemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi