SkunoInator Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 (edytowane) Witam, zastanawiałeś się kiedyś jak zmienić muzykę startową poradnik dla osób którym znudziła się startowa muzyka w cs 1.6 (menu). Dla graczy posiadających STEAM Wchodzimy (Folder z Steam\SteamApps\"nazwa twojego konta"\counter-strike\cstrike_polish) Dla graczy nieposiadających STEAM Wchodzimy w Folder z CS/cstrike Jeżeli już weszliśmy w foldery podane wyżej. Szukamy folderu o nazwie "Media" jeżeli akurat nie będzie takiego folderu u was w komputerze lub laptopie tworzymy folder o nazwie "media" W folderze "media" umieszczamy swój ulubiony kawałek który chcesz słuchać podczas włączania CS'A . Plik ten musi być najlepiej w rozszerzeniem, najlepiej .wav. ponieważ nie wszystkim będzie odtwarzało muzykę w mp3. Gdy już skopiujemy swój kawałek w folderze "media" to zmieniamy jego nazwę na gamesstartup Edytowane 29 Grudnia 2019 przez SK4N3R 1 2. Nie można używać w swoich wypowiedziach koloru czerwonego oraz zielonego. Wyjątkiem od tego są Użytkownicy posiadający odpowiednie rangi (Kolejno Właściciel Sieci/Opiekun Serwera/Major Admin Serwera oraz Moderatorzy). Zmieniam kolor Przez SK4N3R, 29 Grudnia 2019 Przenoszę do działu CS 1.6 Przez PiKe, 2 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 W sumie fajny poradniczek, nie wiedziałem + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 (edytowane) Ja też nie wiedziałem, więc napewno się przyda Edytowane 29 Grudnia 2019 przez LeMoN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Nie wiem czy skorzystam, ale poradnik dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Interesujące 😉😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 W porządku poradnik, coś nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi